Final Destination

Hej!
Har precis kommit hem från staden. Mötte Maja och Martilda vid bion och vi gick till kungshallen och käkade lunch. Olle å Matti kunde tyvärr inte komma så det fick bli bara vi tre. Men vi hade det väldans mysigt ändå ^^ Efteråt gick vi till Waynes och köpte varm choklad och Matilda köpte latte med vot choklad-smak. Och det här är ett tips. Köp inte latte med vit choklad-smak för det smakar inget annat än besk latte! Det smakar verkligen beskt när man tror att det ska vara en chokladig latte fast vit.. Igår köpte jag en farfarstjocktröja och en väldigt tuff kavaj till våren(fast jag vill ha den nuu i -14 grader väder..) och jag har nästan bokstavligen talat växt ihop med min tjocktröja. Den är så stor och mysig och man blir snabbt varm och den håller värmen! Får åka in till akuten för att skära bort den från kroppen när det blir sommar. :P Men nu ska jag gå å käka fläskfile! Ha det bra och simma lugnt på isen! :D


Hallå hallå människor!

Hej allesammans!
Sitter hemma hos mormor och har blivit fullproppad med mackor och ballerinakex ;) Har varit i skolan idag och haft EA och projektpass. Så det har varit ganska lugnt. Ska ner och köpa en present till en tvååring. Ska på middag hos en av mamis vänninor som har en söt liten dotter som gillar prinsessor och rosa så det ska bli kul! Imorgon är det kollogänget som gäller! Vi ska riva halva stan :P eller så funderar vi på att bara ta't lugnt och käka lunch tillsammans. (:
Ska också hinna på öppet hus. Söndag är det min ullis bullis som gäller. Blir det vanliga som pizza, film och ansiktbehandling! <3 Ha det bra och jag hörs av mig snart (om jag kommer ihåg det)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu