En sleten tjey :)

God dagen
Kom nyss hem och är förvånadsvärt pigg och har pyttelite huvudvärk. Men jag har inte druckit så mycket så jag ska klunka i mig en massa vatten i juice :D Ska ta och vila lite innan jag ska börja städa inför ikväll :D Städa ¨städa ska dammsuga lite och plocka bort lite grejer. Har tappat sammanlagt fyra naglar så det var bara att limma på igen. :P

 xoxo Lullu

Då var det dags för en inpuls :D

Jag å vändälaah gör oss iordning för att dra hem till Karman som har lite feest. Skulle egentligen mysa med syrran, men det får vi görasen! :) Så nu lyssnar vi på peppmusik och peppfotar!    jag gillar't! // vändälaah


Thank god its FRIDAY

Imorse hann jag inte blogga även om jag hade sovmorgon, men jag var tvungen att ta du lillplutten på morgonrundan. Idag har jag bara haft två lektioner så det är chill. Åkte till tc och shoppade lite grejer(lägger upp bildern sen). Nu har jag precis haft på en mud mask och är alldeles len och mjuk i ansiktet och jag ska sätta på lösnaglarna oxå som jag köpte på kicks. Sen ska jag ta en tur med ville igen.

Plastfickor till min mönsterpärm

Kartong tycker Ville om! :)

Mud mask, svart nagellack, lösnaglar å eyeliner blev det också! Mycket nödvändigt!! :D

Och såklart min mask till imorgon! Men numera är den helsvart. Kan ju inte vara catwoman med en guldig mask! :P

xoxo Lullu


Oooooch nu kan jag koppla av.

Gick från tvililingarna vid sju-tiden och hade verkligen ingen lust att åka ändå till Solna -.- Men, men.. Jag lade mig i badet direkt efter att jag kommit hem. Är det riktigt badfreak! Jag vet att det inte är så miljövänligt, men helvete vad skönt det är att doppa foten i ett varmt bad och sen glida ner och man ryser för att det är så skönt. Jaaa, jag e ett badfreak. :P

itter och kollar på Criminal Minds, min favoritserie. :) Ska fixa ögonbrynen, läsa lite bloggar och kolla på en massa teve. Det var så länge sen jag tittade på tv. Kanske sen i måndag. Jag kommer inte ihåg. (: Anyway dagens bild! :D

Trött?

xoxo Lullu

Cause that makes me CRAZY!

Hej!

Sitter i skolan och har hantverk och har smått panik. Kommer VERKLIGEN inte bli klar med min klänning idag. Sååå det är bara att sätta sig på höstlovet. Men det e luuugnt. :)Ska försöka jobba och plugga så mycket jag kan. Yepppppppppp.. Lycka till!

Ikväll kommer det att bli dålig uppdatering eftersom att jag ska hämta tvillingarna och sen hem tilll papa och plugga! Det kommer att bli en ännu längre dag än i tisdags -.- Men det ska bli kul att få träffa de små krypen. :D

Just nu håller jag på med att fixa insnitt till överdelen av klänningen OCH jag ska sy på en dragkedja på kjolen.. Plööö, cause that makes me crazy!!

xoxo Lullu

En dag i mitten av veckan

Idag har det varit en chilldag. Har hur mycket som helst att göra i skolan å hemma den här veckan så det ska bli skönt med höstlov nästa vecka! Idag har det varit ganska segt i skolan. Lämnade in mitt collage till formgivningen och fixade ett nytt matkort eftersom att mitt andra försvann innan jag drog till Paris.

Efter sista lektionen- matte. Så gick jag till Odenplan å mötte upp Tilda och vi promenixade till Espressohouse och snackade lite skit, skvaller och andra saker som har hänt. Vi är riktiga två skvallerblaskor. :P Sen kom några av hennes kompisar, kommer såklart inte ihåg alla namn så jag skiter i det, och vi satt och pratade ett tag och det var rätt okej. Runt fem-tiden drog vi till rådhuset och solade solarium. Det vat jättehärligt. Det låter lite klaustrofobiskt, men det är skönt att ligga i en trång låda som värmer en och samtidigt gör en brun. :) Fast det gör jag bara ungefär 4 ggr om året eftersom att det inte är så bra att sola solarium med alla jäkla sjukdomar och cancer man kan få.

Sen stressade jag hem och gick ut med Ville på en långpromis i dugget och vindarna. Såg så himla roligt ut när vinden slog i Villes öron och de stack rätt upp. ^^ Min lilla bebis! Sen har jag suttit hela kvällen med min Lucia/bröllops kjol till min klänning och det börjar arta sig!

Bilder på kjolen
Framsidan......

...och bakdels detalj!

Cya 2morrow! xoxo Lullu

En sömnig datakunskap senare... -.-

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag blir tokig på datakunskapen. Så sjuuuukt tråkigt och segt så att jag bokstavligen somnar!  Jaja, snart är plågan över och då ska jag redovisa mitt collage etc. Hoppas att min broder tar hunden innan han drar till jobbet. Ska träffa Tildis efter skolan och det vore inte så kul att ställa in. :/ Behöver sola inför lördan!!!!

Gotta go!

xoxo Lullu

jag å cecilia! :)

Etnografiska idag!

God aftonen alla som läser!
Idag var jag då på Etnografiska museet som sagt. Tänkte slänga in ett inlägg vid lunchen, men var tvungen att dra till tunnelbana då. Men här är en superfin bild på några av textilatjeyerna!
Viktorias öga till vänster, sen Alice, jag, Anna å Cecilia. :D Så himla vackra allihopa! :D :D

btw så har anna också en blogg: https://vaniljte.blogg.se :) checka in!

På museet fick vi en guidad tur om hur man klädde sig på indianerna tid. Väldigt häftigt! Skulle vilja åka tillbaka i tiden och bo med alla indianer och alla högtider och kunskaper de har. Kanske får ett bättre IQ då??? :) Efter turen fick vi sitta i deras workshop och göra egna mönster med tryckbitar som kommer från Indien och rolla på en massa färg för att sen trycka på en tyg bit. Här är mitt resultat.
Lite rörigt, men ändå härligt på ett sätt! :)

xoxo Lullu


Macka med juice på sängen :)

Ligger i sängen och märker att det är halvtimme kvar tills jag ska dra till skolan. Har hunnit klä på mig, borstat håret och är halvvägs genom frukosten. Jag säger bara rekord! :P Och nu har jag sminkat mig också. Idag ska vi till etnografiska museet. Vet inte riktigt vad vi ska göra där eftersom att det är en slags överraskning eller temat för hantverksveckan kommer att avslöjas...undrar vad det skulle kunna vara..?

Efter skolan måste jag åka hem till mami -.- Glömde mitt collage till formgivningen+ansiktsrengöring+tandborste... Ibland orkar jag helt enkelt inte. Ganska tjatigt att flytta emellan i ca fem år, men vad kan man göra. Anyway det blir ingen Thilda idag så jag får åka hem igen(till pappa) å plugga. Det är säkert något jag har glömt! :S Nu ska jag borsta tänder å dra till skolan.

xoxo Lullu


Konst från Paris


Skiss över Sacre Couer


och över Notre Damm      

Väldigt fint för att kosta 4 € :)

Nya brallor

Köpte nya brallor på Zara. Sitter asbra och är asnygga och var ganska asbilliga :)


Tröja: New Yorker
Byxor: Zara 279:-

Sämsta bildkvalitèn, men vad ska man göra...?


Ledig!

Idag har det varit en chilldag. :) Fast det e klart, det är allid chill att vara ledig på en måndag. Jag gick upp vid nio-tiden och satte mig framför datan och kämpade med att fixa en inbjudan till folk eftersom att jag ska ha sweet sixteen i helgen. :D


Efter ett rejält bråk med datan så gjorde jag mig iordning och åkte in till stan med mami för att ha utvecklingssamtal........ Det är inte så att jag hatar lärarna eller skolan, men att sitta där och prata om mig är det jobbigaste som finns. Det är astråkigt och jag har hatat utecklingssamtal sen jag gick i ettan liksom. :/ Ändå tyckte jag att det gick rätt bra, men jag älskar min skola så det är nog därför det underlättar samtalet.....lite...... Efter det åkte jag å mami till City och satte oss på In&Out. Ett litet mysigt café precis vid Hötorget. Gullig personal, enkel mat utan en massa jokks och GÖRgoa pizzabröd som man får till soppa! Sen gick vi i affärer tills klockan var tre. Mami skulle fixa ögonbrynen så vi drog oss till Sveavägen och sen fick jag sitta å läsa tidningar å skit. Man måste vara 18 år för att få gå på behandling eftersom att det är en skönhetskola.. -_- Efter det drog vi oss hemåt lite stressade dock eftersom att jag hade glömt bort att jag hade träning, hehe... :P Nej nu kan jag inte skriva mer! Måste packa eftersom att min broder kommer och skjutsar mig till papi. :)

xoxo Lullu

En alltför trött tjey.......

Trött!

Har inte bloggat idag eftersom att jag har varit upptagen med att sy kjolen till lucia eller bröllopsklänningen. Hann inte så långt som jag ville så jag får köra på imorgon! Behöver plugga in en del andra saker också. Ska sätta mig i soffan med mami, ville och lite choklad. Good night

xoxo Lullu


Off to Vällingby

Jag å Olli ska dra till vällingby å köpa en present till min syssling som har fyllt år. Har lite ideér så att det går i stöpet. Ska hem sen å käka lite lunch och välja vad jag ska ha på mig.

Fundersam på vad jag ska köpa... :P

Matte, mein syssling. :) Borde verkligen skaffa en sån tatuering som han har på bilden!!! :)

xoxo Lullu

Million Dollar Baby

Vaddå? Pengar involverar också lite matte!!!

Chokladfondue med vita och rosa marshmallows.

Idag har det snöat!!!! :D Dock är det liite för tidigt, men jag blir alltid så glad. Jag kan vara hur sur eller nere som helst och så fort jag ser snö så blir jag helt varm i kroppen. Det är som om jag har en förälskelse för snö, hehehe. :P Sen satt jag fast på tunnelbanan en stund, men jag blev inte olycklig för det. Var bara skönt att få missa svenskan lite. ;) Ja sen rushade dagen förbi. Stack hem till papi och hämtade mina vinterstövlar och bytte kläder för att sen åka tillbaka in till stan å möta Ollie(som har skrivit ett gästinlägg som är väldigt ocensuerat)! :D

Vi drog runt lite på Kulturhuset och satte oss på BK för att prata lite om grejer. Sedan strosade vi runt på drottninggatan innan vi tröttnade och drog hem. Vi gjorde lite tacos och tände ljus så det var mysfaktor. Sén har vi satt oss framför teven och gjorde chokladfondue med vita och rosa marshmallows. :D Asgott! Meen inte så bra för min laktosmage med all choklad, men jag får ta en långpromis med ville och klunka i mig lite vätska. :)

p.s Frida i min klass tipsade om en hemsida så att vi kan använda våra webbkameror och ta foton på skoldatan. Ääääntligen! Så nu i helgen blir det iallafall webbcam-foton. :)

xoxo Lullu

Så seriös var jag på matten idag. :D

Momoo

Sitter på en föreläsning som en tjej i min klass mamma håller i. Mycket intressant och bra att lyssna till.jag :) Sitter och sparkar jossan på benen lite.. Ja igår skulle jag gå ner till tvillingarna, men det behövdes inte så jag pillrade upp till lägenheten igen och gjorde lite te och sen somnade jag å mama i soffan så ja det är nog inte så svårt att reda ut resten.

Är lite busy nu så jag bloggar när kmr hem!

xoxo Lullu

Drar

Nu springer jag ner tll tvillingarna snabbt! Blog later!

galet hår men en trött hjärna

Sitter framför min minidata och försöker få ihop en anstänig text! Får se hur det går :P Idag har det varit en otroligt seeeeg å tröööött dag. Hann inte sova så mycket och sen fick jag springa till bussen och ja det var bare skit..

sämsta kvaliten, men bättre än ingenting. :)



Fick VG på mönsterkonstruktionsprovet. :D Det var det högsta man kunde få eftersom att det var ett sånt lätt prov såå full pott eller snarare 21 rätt av 22 :) Dessutom fick jag MVG på ett engelskaförhör och VG- på ett tal som jag var HELT oförberett på. Så nu går det ganska bra för mig i skolan. :) Pepppepp! Ja det är inte så mycket mer intressant att berätta. Imorgon är det tvillingarna som gäller. Ska straxt springa ner till  min granne för säga hej och så, så att de kommer ihåg mig imorgon. :P Goder Afton!

xoxo Lullu

Vy från ett klassrum

Sitter och gör ett referat på svenskan och känner att huvudet sakna men säkert faller mot tangentbordet. -.- Sov väldigt bra inatt till skillnad från igår, men dålig sömn sliter asså.... Idag är det kärnämnen som vanligt och i eftermiddag styr jag stegen mot Thildas dagis och hoppas på att hon är gladare idag. Imorgon får jag studiebidrag så jag ska ta mig ut och hitta ett lucianattlinne till hantverkstekniken eftersom att vi ska göra om den till en bröllopsklänning och sen på lucia-dagen ska vi gå å lussa i våra bröllopskreationer. :P Nu ska jag tillbaka till svenskan!

xoxo Lullu

Min myströja ^^

Tonight is this night

Sitter framför teven och ser IQ-befriande tvprogram, men har inget annat för mig. Hittade min gamla lilla data som legat gömd i byrålådan. Väntar på att mami ska komma hem så kan vi sitta å mysa i soffan med lite te å filtar. ^^ Har pluggat lite, städat, duschad och smält i en hårinpackning till mitt kråkbo till hår. Så nu är den leeent å hääärligt! :) Ska lägga mig med engelskaboken sen och mysa med min bebi Ville. <3

Haha Ville hittar inte kameralinsen. :p

Sleten tjey

xoxo Lullu

Nu kommer snart brrrrrr

Kommer precis in från kylan efter en promenad med hunden. :) Det var vääldigt kallt och jag börjar snart inse att det är dags för en ny jacka... kanske. :P Ska sätta mig med matte och lite cookies och sen försöka komma in på sharepoint och se vad jag måste göra i svenska eftersom att jag har totalt. Eller så kan jag smsa någon i klassen. :P
Mormor(83 år!) smsade mig idag och undrade om jag skulle komma in till stan och käka lite middag, men jag är för skakis för att ta mig på långa sträckor... Blev lite yr när jag kom tillbaka från promenaden, men det har gått över lite. Får ta och värma på lite middag så att jag får upp mitt blodsocker. Har ett sånt himla lågt blodtryck så det är inte lätt att handskas med mig när jag är hungrig.
Nej nu tittar matteboken surt på mig och undrar vart jag har varit hela dan.... :S
xoxo Lullu

Yeeah så var man dumt dålig igen...

Heyyy :)
Sitter hemma och mår dåligt till och från. Fick världens yrselattack igår helt plötsligt. :O Jag var rädd för att svimma om jag skulle ställa mig upp och jag mådde sjukt illa och skakade som en tok. Riktigt leskigt! Ja sen blev det lite bättre, men jag har inte sovit en enda blund inatt. När klockan ringde så öppnade jag ögonen som om jag hade blundat för en stund. Så jag klarade inte av att gå till skolan imorse. :/ sheeet......

Ja, jag ska iaf fortsätta plugga inför mathtest! Känner att det inte kommer att gå sådär jättebra, men jag gör vad jag kan! :) Men först lite chokladfika!
xoxo Lullu

Nä nu JÄVLAR!

SKA JAG UT Å SPRINGA! GAAH :P
(gammal bild, gammal sång..)

Å i Fredags....

... mötte jag upp min kära Ullis vid Odenplan och satte oss på Subway. :)
Sedan åkte vi spontan till CHOKLADMÄSSAN :D 
Sååå härligt att gå runt bland alla miljontals choklad praliner, chokladfontäner, chokladsmakprov, chokladstatyer, choklad, choklad, choklad! :D MMMMM, choklad å praliner är så himla vackra ord! Vi kom dit ett och drog därifrån klockan tre. :P hehe. Sen skulle hon hem å hämta lite grejer å jag drog hem å städade lite och fixade. Sen kom Ullis över å var lite nere över en grej så vi satt å pratade ett tag. Sen åt vi en asgod middag, satte oss å mös i soffan. ^^ En perfekt lördag enligt mig eller hur? :)

I lördags...

... så blev jag väckt av Karman som ringde mig klockan ett och ville träffa mig. Så jag fick pallra mig upp och ställa mig i duschen och göra mig i ordning. Sen tog jag  till barkiesh å mötte upp Karman för att sedan dra in till stan. Väl där mötte vi Jakob(hans kompis) å sen Mishel. Vi gick runt lite i affärer stod å kollade på någon snowboardtävling på plattan i kylan. Sen satte vi oss på ett fik och hade "lite" "kul". :P Hade det väääldigt mysigt med boysen. ;) Ja, sen satte jag å Mishel oss på pendeln hem och snackade lite. När jag kom hem stod middan på bordet å mamma hade hyrt Coco Chanel-filmen! :D 
Äääälskar Coco Chanel! Det är något med mig och franska självtständiga kvinnor. :P Hehe Edith Paif och Coco..
ANyway mami somnade i soffan såklart så jag satt där och njöt. Ja sen klockan två på natten så ringde Karman, men jag orkade inte med ett fyllesamtal, too tired.. Det var min Lördag.

En sen höstmorgon

God morgon! Sitter här med håret på sne och i min rosa fluffmorgonrock. Funderar på att övertala mamman att ta mig till CHOKLADMÄSSAN!! Ja, jag var där i fredags, men jag vill dit igen!!! Annars så är det formgivning, matte å engelska som gäller. Måste plugga som feeen inför matteprovet på tuesday. :S Suger på prov så jag har inte så högaförväntningar... Och så har jag bestämt mig att jag bums ska ta en löprunda idag! Det var så länge sen att det vat tom innan snökaoset i vintras.....  Så det blir nog min dag. :) Har inte orkat uppdatera, men whateva. :P

Pllöööö


HEEJ!

HEJ! :D Drar in till stan snabbt! Bloggar när jag kommer hem!
xoxo Lullu

Ah bang bang bang?

Ska sätta mig å plugga............igen...................-.- ENTE kul, men mönste är ändå roligare än matte! Hatar hatar hatar!!!... matte......

Nee nu ska jag vara positiv magen är fullproppad med soppa å pankakor. Ska sätta igång med matten och mönsterkonstruktionen.

By the way! Så hämtade jag tvillingarn som sagt idag och det gick bra. Deras papa var ju med för att visa allt och var vagnen stod och hur man mixar välling. Lärde mig ngt nytt idag. :) Ska bli spännande att hämta dem nästa vecka!! :D

Nu är det peppmusik, goudis å plugg som gäller!

xoxo Lullu

Vy från ett klassrum

Slänger in ett inlägg snabbt bara. Har femminutersrast. Har precis haft tal om min kära Coco Chanel-jacka som jag köpte på New Yorker för ett tag sen. Efter skolan måste jag rusha till Odenplan för att hinna till Hässelby innan klockan fyra för att hämta tvillingarn. Wish me luck! :P

xoxo Lullu


Min lövely jacka :D


To Do List

  1. Fixa naglarna Snart CHECK


  2. Ta ut hunden CHECK!


  3. Skriva ut info till idrotten imorgon...? :P


  4. Plugga in det sista i svenska. -.- Snart CHECK


  5. Duscha CHECK


  6. Fixa för imorgon CHECK

Good night everybody! :)


xoxo Lullu

Im right over here!!

Hittade den här på youtube. Så jäkla klockren!! XD
http://www.youtube.com/watch?v=0wcU4ysY7-Y

Gnisslande barnvagnar & bamseplåster.

Heej! :) Dåligt update, men så blir det när man försöker ta igen allt man missat i skolan... Mami tappade sin kamera på planet så för tillfället finns ingen kamera till hands... :/ Får önska mig en i julklapp eller helt spara en slant. :) Igår hämtade jag Thilda som vanligt och hon var inte så villig att gå hem, men efter att ha satt henne i vagnen och rullat iväg så somnar hon på ungefär ½ minut. :P Ja för att sen få ut henne ur vagnen så får man locka med lite vaniljyoghurt och nyköpta kanelbullar. :) Hon är världens gullunge och är så himla roligt och hittar på en massa knäppa ord! :P
Denna dag har inte varit så intressant. Hade mönsterkonstruktion och har nu märkt att jag ligger rätt så långt efter och alla mina speciallinjaler och pennor är borta så jag hoppas innerligt att de har gömt sig i skåpet nånstans. Det är inte kul att pröjsa 95 spänn för en linjal.. Men men :/ Sen hade jag formgivning och har börjat med min inspirationsbok. Vi var på nationalmuseet för ett tag sen och nu ska vi göra en bok om inspirationen vi fick därifrån. SÅ jag håller att scrapbooka lite med fina papper och klistermärken. :) Ääälskar formgivning, det är så kul att utgå från sin kreativitet och få arbeta med det. Wunderbart! :D Efter skolan så har jag varit en riktig pluggis. Har hällt i mig kaffe, äppeljuice och käkat en massa godis för att peppa mig själv. :P
+



=

MOI! :)

xoxo Lullu

Allright, right

Elohaa! :) Sitter och glor på mig själv i fönstret. Det är så jäkla mörkt nu att solen går ner när man kommer ut ur skolan.!? :O Idag har jag, Sofia å Emily avlsutat våran Barbiekollektion!!! :D Det är lite Mad Men går på Vinterfest. :) Är mycket stolt och jag hoppas att lärarna gillar det. Väligt mycket pill eftersom att plaggen är så små. :P Så jag har i stort sett bara ägnat mig åt att sy pluttekläder idag. Efter skolan ruschade jag ner till matsalen och värmde på fläskpankaka. Mums! För att sen gå(i 10-centimeters!!) så snabbt jag kunde med packning å handväska till odenplan för att åka till Karlberg. Ja och sen var tåget försenat såklar. -.- Men det var kul iallafall på kickboxningen. Var inte så mycket fys idag så jag behövde inte dö på den här lektionen, thank god. :P Sen har jag slappat med mami framför teven och sen gjort lite svenska. Har asmycket i skolan eftersom att jag drog till Paris. Så det är plugg, plugg å plugg 24/7 som gäller!
Now Im off to bed! Ska hinna mysa med Villepille innan det blir för sent.

xoxo Lullu


Min bebi!! :D

En svenska i Paris part trois

Sista dan i Paris var den mest ansträngande hitills! Vi åt frukost, gjorde oss iordning och tog tunnelbanan till ett ställe som jag såklart har glömt bort namnet på. Men vi skulle till Edith Piaf museumet! :D Blev skitglad när mamma sa att det fanns ett museum i Paris med tanke på att jag ville åke ut till Monets hem som numera är ett museum om honom. Grejen är bara det att det ligger ca 78 km utanför Paris så det tar en hel åt att vara där. Men nu var vi precis vid porten och märkte att vi var lite tidiga. Man skulle ringa dit och boka en tid innan. Så vi satte oss och tog en espresso. Och när vi skulle betala så började café ägaren fråga oss om politiken i Sverige. Han sa något i stil med att "Nu blir det inte lika bra i Sverige nu när SD har kommit in i den svenska rikdan" Ja sen förklarade mamma då hur det var, men det var rätt intressant ändå att han visste så mycket. :) Ja sen gick vi tillbaka och kom in i en lägenhet med två rum som var fyllda med foton, tavlor, kläder, väskor och en massa annat som tillhörde Edith. Och i bakgrunden ljöd all musik som hon sjöng så det var underbart att vara där och se allting!

(bilden är tagen från google eftersom att man inte fick fota därinne)

Efter det så åkte vi till Katakomberna och det är så mycket att berätta om det så jag lägger in en länk istället. :) http://sv.wikipedia.org/wiki/Paris_katakomber
Det var 130 trappsteg ner och 1.7 km tunnelgång och ungefär en kilometer att tunneln var täckt att ben, skallar och knotor längs tunnelväggarna. Ungefär 150 centimeter hög och två meter in!! Man var inte så kaxig därnere må jag säga. Efter den kalla promenaden under mark åkte vi till rue Mouffetard och åt panini och crepe. Mycket gott och mättande! Sedan gick vi och kollade i affärer innan vi åkte vidare till Notre Dame och gick in i kyrkan. Det är en fin och stor kyrka och blir väldigt maffigt med de stora fönstrerna i olika färger och motiv. Speciellt de två runda som man ser i filmen ringaren från Notre Dame. :) Ja, sen gick vi längs Seine in på St Mischel och satte oss på Starbucks. :D Jag köpte lite sovenirer oxå! Efter shopping promenaden åkte till till Champs Elysees för att gå längs George V avenyn för att se om Victoria Secrets låg där, men vi fick senare reda på att det inte alls ligger i Paris..... Blev lite sur, men vad ska man göra. En lite rolig grej var att jag såg The Olsen twins gå in på Balenciaga å prova skor och kolla på väskor. De har en väldigt snygg stil må jag säga. :) Efter den lååånga långa dagen åkte vi till Bastille-området och käkade på en aning italiensk restaurang. Fransmän och italienare matchar inte så bra, hehe. :P Jag åt en väldigt god skaldjurspasta med pesto!  Sedan drog till till Le Tour Effiel och satte oss vid stenbänkarna och satt där i en timme och bara tittade på Effieltornet. Det är så himla stort och det ser ut som en kuliss fast det är på riktigt. Så himla häftigt att sitta där. :) Ja, sen åkte vi tillbaka till Pigalle och däckade på hotellet. Nästa dag åkte vi hem på morgonen...... :C









En svenska i Paris part deux

Jag blev väckt av mami å Siri med födelsedagssång. :) Och fick nya underkläder av mami! :) Sen klädde vi på oss och gick ner och käkade frukost och sen drog vi ut på stan med tunnelbana och skulle på en marknad. Grejen var bara att när vi var påväg upp från tunnelbanan så gick något larm igång och jag å mami fick panik och sprang upp för alla trappor och tunnlar. Asläskigt men ingenting hände som tur var. Paris har ju varit bombhotat liksom alla andra stora städeri Europa och största målet är ju Effieltornet och tunnelbanan. Men annars gick det bra. Vi gick på marknad och sen promenerade vi runt lite och gick till ett litet varuhus som heter Monoprix. Det är typ som Åhlens. :) Köpte ett asnyggt och asbra läppstift där. Mörkrött och kladdar knappt av sig på glas och håller länge för ungefär 140:-. :D

Sen strosade vi runt i affärer och jag köpte en ASNYGG väska från Naf Naf. Jättesöt affär med en massa söta koftor och kjolar. De hade en massa kläder. Tror att det var en kedjebutik eftersom att jag några några till i stan.


Sedan åkte vi till Champs Elysees och gick och kollade i affärer där. Väldigt mycket märkesaffär bla Chanel, LV, Yves Saint Laurent etc. Fast tyvärr har jag inte riktigt de pengarna. Men en VÄLDIGT positiv sak var att H&M öppnade på den gatan på min födelsedag!!! :D Vilket sammanträffande jag köpte en fin hatt som jag hade på mig på kvällen. :)
Cuul påse

Innehållande min lövelyhattaccessoar. :)

Just det! Vi åkte till Louvre efter marknaden. :P Såg Mona Lisa, Venus av Milo och en massa andra kända konstverk. Louvren är riktigt stort och maffigt! Mamma sa att om man skulle gå runt i hela museumet och bara kasta ett öga på varje konstverk så skulle man inte ens vara klar efter nio månader!! :O Det är ca 35 000 verk på hela museumet så man hinner verkligen inte se allt på en dag. Men vi gick iaf ner till de egyptiska stayerna och föremål från Egypten. Älskar allt som har med egypten, egyptisk mytologi och pyramider och mumier att göra. :D Hann gå ifrån min syrra å mamma så de fick springa efter mig. :P Ja efter shoppingrundan så åkte vi tillbaka till hotellet och tog en powernapoch gjorde oss i ordning för kvällen. Gick ut och tog en öl, orangina för min del och sen gick vi på en restaurang som hette Le basilic.

Åt den godaste middan i hela mitt liv! Så om ni ska äta fransk god mat ska ni gå hit!!!! :D
Min mamma sa till servitören att det var min födelsedag. Så helt plötsligt så släcker de ner hela restaurangen och sjunger för mig. :D hahah det var både pinsamt men ändå väldigt roligt. :D hihih ^^ Ja efter all uppståndelse gick vi upp till Sacre Coure(vet ej hur det stavas) och blickade ut över heela Paris. :D Uuunderbart vackert.!

Sen satt vi på ett torg som låg i närheten. Har glömt bort vad det heter, men vi satt där och tog en drink innan vi pallrade oss ner och sen sussade till sängs. :)

En svenska i Paris part une

HEEEEJ! :)
Har inte bloggat på en vecka ungefär eftersom att jag inte har fått tag på en data och eftersom att jag har gjort såå himla mycket så får jag ta det bildvis. :)


Vi bodde i Monmartre, Pigalle. En station från Blanche där Moulin Rouge ligger. Och det är helt underbart på kvällen att stå och bara kolla på. :D Först åt vi på ett litet ställe där de hade typ ungsrostade potatisskivor med vitlökssmak som var asgött!! Sen gick Le 2 moluns. Där de spelade in Amelie från Monmartre och drack cafe creme å espresso. :) Sen gick vi och kollade på Moulin Rouge och promenerade runt i Monmartre. :)


Idag är det........


DAGAR KVAR :D

Blogpause..

Salut! Mon lullu nom et en trois jours je vais à Paris!!! :D Haha har lite resfeber och tränar in lite turistfraser. :) Har icke bloggat på ett kort tag och inga bilder har det heller varit. Så nu bombar jag med några bilder. :)

Från shoppingen i onsdags.

Bustiere fråm H&M



Söta små örhängen likaså :)


Basker+dagens outfit. Hade min"chanel" jacka och min vita gucciväska. :)


Jag å papi tog en sväng förbi H&M Home idag och köpte två långa häärliga vita kuddar till mei. :D
De är dem längst bak hehe. :P


hade röda läppar som matchade godiset. ;)

Ollie kommer över hit snart så jag ska visa mitt nyinredda rum och en sjuk sak som jag köpte på Myrorna idag. Jag å papi gick på Second hand
-jakt idag. :) Vi drar till olika ställen i stan och letar second handaffärer. Jag älskar att gå på second hand och sitta sjuka, knäppa, snygga, härliga saker. :) Min favorit second handaffär är Statsmissionen i Sundbyberg och en second hand i Jönköping. Bloggar senare!

xoxo Lullu

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu