NY BLOGGADRESS!

Flyttar bloggen till en annan adress. Börjar blogga  på:

lodany.blogg.se

lodany.blogg.se

lodany.blogg.se

lodany.blogg.se


Space Goggles



Hittade dessa uuundebara solisar på Weekday(200:-) Var tvungen att inhandla dem och till min lycka gillar jag dem mer och mer! :D Älskar att man ser reflektionerna i glaset, men ändå skymtar man mitt öga. ;)

xoxo Lullu

p.s veckans plagg kommer senare....


Just want your extra love and your....KISS


Så himla fint! Satt på engelskalektion och såg en del av bröllopet. Mycket trevligt, såg vår kronprinsessa och inte såg jag någon gravidmage som alla skvallerblaskor skriver om. Efter att ha tjatat om den där bebismagen ända sen förlovning är det nog dags för er tidningar att hålla tyst om det tills Viktoria själv kanske berättar det? :)

Kate var så snygg! Älskar hennes klassiska klänning och spetsöverdelen. Gillar bröllopsklänningar som är enkla men ändå utomordentliga.

xoxo Lullu


Metallic bathingsuit

Gick in på Net a Porter för första gången in life. Åhh så mycket fina saker, jag druknar! Är på jakt efter nya badkläder och dog för den här baddräkten!






xoxo Lullu


Hmpff

Sitter på möte och gör ingenting. :)


Mini Pizza!


Värmde två minipizzor till förrätt. ;) Supergott! Nu är det matte och därefter en springrunt i Hässelby.

xoxo Lullu

Från Accessoriez


Ny Header+Bakgrund= KLAR!

Nu har jag jobbat heela morgonen med den här och blev supernöjd! Blev först inspirerad av en bild på Karl Lagerfeld från Vouge. En enkel grå bakgrund med foto och vit text. Mycket stilrent och klassiskt.

 
Men det visade vara ganska svårt att klippa in, anpassa etc. Då kom jag på: Varför inte göra ett slags kollade med en massa grejer som jag pusslar ihop och saker som inspirerar mig, det jag tycker om. Och reultatet: Ja, det er ni ;)

xoxo Lullu


HeadER

Tja!
Puh, jobbat med headern etc hela kvällen och det är inte lätt! Det är mycket mer som ska fixas och det kommer nog se annorlunda ut imorrn. Cya!

xoxo Lullu


Jobbar på en header. Så det blir en enkel bild so far!


I dont need a wingman. I've got my wingring.

Snart kommer släkten och ska käka oss ur  huset. Ska ta en powernap innan jag totalkollapsar. Lägger upp veckans plagg när jag tröttnat på att vara social med familjen. Muhahahahah ;)

Jag just nu:

Hold me down Hold me back


One of those days

Morgon! Eller god eftermiddag när jag nyss tittade på klockan.
Idag känner jag för att ta min tid, sminka mig i över en timme, byta kläder 311 ggr innan återvänder till den första outfiten jag provade, laga en god lunch, ligga å steka i trädgården.. aaaahhh:D
OHHHH, mamma kom nyss hem och fyller vårt gigantiska påskägg. Något säger mig att den kommer vara slut ikväll och jag kommer att ligga i koma pga av överätning! Pöss
xoxo Lullu

p.s lägger upp lite bilder etc senare ;) d.s

När mor sover, ser dottern på franska kriminalfilmer

Hade lite tråkigt så jag lekte med cameroid. Bästa internetcamera grejen jag funnit hittills. Enjoy two pics of ego-

xoxo Lullu



Igår






Gick runt å hängde med lite polare igår. Nathing mårr. Hänger med samma gäng imorrn. woopwoop!

xoxo Lullu

Whyte eyet

Hittade vita linser hemma. woopwoop!


 Lika som bär??? :D

xoxo Lullu

Tar en svängom med Freddie



Tjaao!
Idag gjorde jag å Ålle väärsta frukosten; scones, te, juice, serrano skinka, rubbet! Sen har jag passat tvillingarna och nu sitter jag här med magen fylld med pizza å kladdkaka. Laddar upp nu inför påskhelgen, sen går jag tillbaka till russin och sallader och annan nyttig mat. Märker att jag blir väldigt tung i magen efter att ha ätit take-out.

Fler inlägg kommer... ;)

xoxo Lullu

Absolute want-list!

Herregud vad jag vill ha pengarpengarpengar! Jag måste sluta klicka runt bland alla sidor och dregla över alla underbara sommarklänningar, highheels, you name it!
Allvarligt! Jag skulle göra vadsomhelst för den här klänningen! Kolla bara på ryggen och alla snygga skärningar!
En romantisk klänning med spets. Har en  förkärlek till spets och öppna ryggar på klänningar. Båda är från Karen Millen. :)
När studiebidraget glider in på kontot är de här glassisarna de första jag inhandlar!!! :D
xoxo Lullu

Bollibollibollibollibollibollibollibolli!

Tja people!
Ska strax sätta igång med bullbak! Så jäkla sugen på bullar och det är så soligt ute, så då passar det utmärkt med en bulle å en kopp kaffe i solen i vår härliga trädgård. Det har inte hänt så mycket. Har träffat en del människor. Hängde med min Ulla Bella, solade med Vendela i måndags och hängde å snackade med Kaisa! :D Ska duscha senare och göra papillotter i håret och dra på en grillning ikväll. Svänger förbi papi och hämtar lite grejer osv. Ska göra en absolut want list senare. ;)
xoxo Lullu



+


=




Min knäppa hund!

OBS Han blev aldrig sjuk eller nått sådant. Har helt enkelt en knäpp hund med en enastående matsmältning.



Veckans plagg

Den här veckan kommer det två plagg, båda från Filippa K. Ett av mina favoritmärken eftersom att hennes jeans är de enda som verkligen sitter rätt på mina höfter. ;) Så jag hittade ett par enkla slim-fit jeans som säkert sitter snyggt över röva så här kommer den!
Och när jag bläddrade runt outerwear drogs jag direkt till den här ponchon! Sval och sitter säkert väldigt snyggt på kroppen. Något jag gärna skulle vilja strosa runt i, i vår! ;)

This is what I do, when I hate you


Hej Nivea och hej folket. Min data dör närsom så det kommer bli lite knakigt med bloggandet. Puss

xoxo Lullu


La Caution


T to da Y to da G TYG

Var på tygcentrum igår och köpte en massa fina bra tyg!


Ett spetstyg i viskos och ett vitt/creme robust bomullstyg


Close-up på bomullstyget

Ett hemligt projekt som ska bli en present.... :)
 
Tre trikåtyg prover fick jag med mig också. Ska sy en klänning till mami och har redan en skiss i huvet. Hoppas att hon gillar den. Annars syr jag en till mig själv! ;)

xoxo Lullu


Hantverks lektion!

Ja, det är bara att inse att vi är en knäpp klass ;)


Ni kanske undrar vad en stor, gul, glad boll gör i vårat klassrum. Ja, det ni! ;)


Kaffe och läppstift- mina två favoriter just nu! Plus Queen!!

xoxo Lullu

Trikå med tryck: FÄRDIGT

Nu är min trikåtop helt klar. Planering, skiss, måttlista, tygberäkning, kostnadsberäkning och utvärdering inlämnad! Det är så skönt när allt är klart och jag har gjort allt man behöver göra och inte minst är jag nöjd med min tröja. Kan liksom inte säga detsamma med min blus.. (:

(det är meningen att texten ska sitta snett osv..)


Onsdag

Smugglade in en Cola igår på datakunskapen. Dog lite av ljudet när jag öppnade den sen. Det finns nästan inget härligare ljud än när man öppnar en cola flaska/burk. Har ni något ljud som ni verkligen (hmm) "dör" av?

Redovisade min kollektion och det gick väl bra. Får se vad för betyg jag får. Skulle gärna vilja göra om den här uppgiften och göra den så mycket bättre nästa gång! Min kollektion var en Haute Cotoure kollektion av Disney prinsessornas klänningar. :)








xoxo Lullu


Update, sen säng!

TjaTja!
Suttit hela eftermiddagen+kvällen med läxor. peppepp. Gjort formgivning och svenska. Plus att jag är klar med syrrans klänning. Så nu är det bara att lägga ner födeledagspresent och klänning och skicka iväg till sistah! Hon fyller nämligen år och hon kommer att vara hemma Jönköping så det får bli ett paket från posten istället.

Inget vidare spännande händer just nu. Har mycket plugg nu innan påsklovet. Har redovisning i formgivning imorgon och matteprov. Glömde att lägga ut veckans plagg i fredags så det får bli två stycken nu på fredag. ;)

Nu håller jag på att dö av utmattning. Ha det!

xoxo Lullu


One step stupid(ier)


Körde en impuls igår å färgade håret. På bilden visar sig färgen i rätt nyans. Meen webcameror ljuger ju lite då och då. I verkligheten är det lite gulare. Såå jag ska köpa vit färg nästa gång så att jag slipper alla sugiga härgfärgning paket i framtiden...! Nyss slutat från hantverktekniken. Ritat mönster hela dan, inge kul. PössPöss

xoxo Lullu


Lördag









Här är min lördag i bilder. Mami fyllde år och vi brunchade på förmiddan! Efter första fikan för dagen drog vi till Momor och åt tårta och fikade ännu mera. Momor å Erik(bonusmorfar) har varit i Fuerte Ventura och jag fick en supersöt liten fingerborg. Blev superduper lycklig. Så mycket bättre än alla andra vanliga tråkiga! ;)

I helgen har jag fikat 9 ggr. Jag tycker att det är en bra sammanfattning av denna helg. Puss

xoxo Lullu


En helt enkel fredag

Tjja klockan är ju 14 minuter över tolv. Men vem bryr sig egentligen. :P Idag invigde jag våren med klackskor på fötterna och en tunn sommarklänning. :) Efter skolan gick jag å Textila tjeyerna runt i affärer och jag fick med mig två underbara plagg från Monki. Bilder kommer imorgon! ;) Efter en fika/lunch på Waynes drog vi till Viktoria och såg Black Swan. Som jag förstått är det många som har antingen eller åsikter om denna film. Vissa tycker att filmen är urdålig. Andra tycker att det är den bästa som gjorts. Jag kan säga det att en film har aldrig påverkat mig så mycket som denna. Både positivt och negativt. Eller ja, var lite skakis(ärligt talat) efteråt, men det har lugnat mig. Allting var så, så perfekt. Perfekt är ingetk, men det klickade så bra med min filmsmak!

Resten av dagen har jag inte gjort ett endaste dugg. Bara varit. Vilket har varit ganska skönt. Käkade middag med Bror och Wisam(min brorsas kompis) Nu har jag bakat en kladdecake och laddar upp med ett stort glas mjölk å en film. ^^ Ha det!

xoxo Lullu

Hade lite svårt att välja skor imorse :P
En snabb bild på kvälls/nattfikat! :D

Sytt in papis jacka

Fick i uppdrag igår att korta av papi jacka/trenchcoat. Han är nämligen på galamiddag ikväll och behöver nånting över kostymen, men tyckte att hans jacka var för lång. Så jag satte igång å nåla och mätte och klippte å nåla.. Blev klar med den halv tolv och resultat blev helt okej. Eller bra med tanke på att det var en impuls och hade lite tid på mig. Nu kommer bilder över processen!


Jackan nålad och avklippt. Fixar å trixar med fållen. :)


En närbild


En fåll på 2,5x2 cm för att få till en kraftig nederkant och få till ett bra fall på jackan!




Och så skall innerfodret också fållas ;)


Klappat å Klart!

Resultat:


Klar med min trikåtop! Bara tryck som fattas!


Ni får lite egobilder på köpet ;)

xoxo Lullu

Åh så POFF var det fredag!



Blir mer inlägg 2nite! ;)

xoxo Lullu

TjaTja!

Klockan är 18:22 och magen är full med kladdkaka. Det får bli en kvällsmiddag framför min Wii blackbox! Har pluggat och hållit på med för mycket grejer så min stackars blackbox har fått stå å damma. Men nu jeklar ska jag köra Mario Cart så att dammen yr! Apbropå yr, jeeeeklar vilket väder. Det började med en del blåst och enligt Annas väderlek från Ajfånen skulle det bli storm. Mitt  svar:
"Vafan, alla säger att det ska bli storm hela jäkla tiden. Bara för att det blåser är det storm. Bara för att det snöar är det storm. De bara säger så för att något ska hända i det här landet.."

Jag tar det lite tillbaka! :P

Ikväll ska jag skissa på min kollektion tills pennan blöder. Förresten så skissade jag en muskulär superhjälte torso. Det var iallafall vad instruktionsvideon hette på youtube. Det var första gången jag någonsin ritat en kropp seriöst.
Here's the result!




xoxo Lullu

Bohemian Raphsody



Om jag kunde önska att jag fick vara en låt. Skulle jag vilja vara den här. Word

xoxo Lullu

Vill ha en liten bebis till!



Väldigt corny musik i bakgrunden, men fifaan vad söt. Skulle inte sitta fel med en liten pugpuppy! Så underbara!!

xoxo Lullu

Ms Kiss Kiss Bang


Tjaa!
Idag har jag varit flitig som en myra. Taggad på skolan just nu så det känns super!
Pluggat mönsterkonstruktion, lite formgivning, Diktanalys i svenska och några sidor geometri! peppepp
Nu äre läggdags för att det är ingen sovmorgon imorgon och klockan är 23:21

xoxo Lullu


Idag typ.!

Hoho!
Nu kan jag äntligen ligga i sängen å mysa med laptopen med internet som fungerar! Har haft liiite abstinens eftersom att jag vill uppdatera om en del grejer. Idag var jag å le klass på Folkets/Dansens Hus och var på ett slags seminarium. Vissa föreläsningar var jätteintressanta och roliga att lyssna till och vissa var sådär. Eller det var ju hur mycket information och så mycket viktigt som föreläsarna tog upp. Vi är bara inte cut out för att sitta 4 timmar och lyssna. Men over all tycker jag att det var både bra och dåligt att vi gick dit.

Efter skolan traskade jag till Ohlssons och köpte lite fejkskinn till min väska. Gick på 17 spänn så jag brydde mig inte ens om att använda min rabatt från skolan.. :P Så jag har suttit större delen av kvällen bänkade framför symaskinen och AIK/DIF matchen. Jag är inget vidare bra fotbollsfan, men det här var fanimig den segaste match jag sett! Jaja, inget att göra åt det. Var bara glad att målisen räddade målet i slutet av matachen. Men nu tycker jag att det ska vara mer bilder och mindre text! Over and OUT!

xoxo Lullu



Mami har varit i Tallin på jobbresa och när jag kom hem hade hon lämnat en awesome ögonbrynspenna från Lancome. Eftersom att jag använder det flitigt! Plus en nagelfil med Krystaliserad Swarovski element. Eller det stod iallafall: Made with chrystalized Swarovski elements. Tyd det hur ni vill!
Tack söta rara mami! 


En update om min väska! Inte långt kvar nu, men är redan nöjd!


xoxo Lullu


Internet är en fluga trots allt.

Internet har legat nere i ca 2 dygn så det har inte varit någon uppdatering trots att jag ville! Lägger upp bilder om ett momento!

xoxo Lullu

Se dig inte som ett offer, utan som ett problem i ett system.


Du är så fin när du sover


God Natt people!

xoxo Lullu


Jumpsuit

På min jumpsuit har jag bara syrt byxdelen. Behöver fudera ut hur jag ska göra överdelen. Den är egentligen väldigt enkel, men samtidigt ska den sitta bra mot kroppen. Men såhär långt har jag kommit iallafall!











xoxo Lullu


BagLady

Jag håller på att sy en ganska enkeldesignad väska som är smal på bredden men ändå som ett A3 papper. Såg en tjej som hade en Dior väska som var så snygg så jag inspirerades och designade min egna! Det är mycket kvar att göra, men jag har fått ihop själva "väskan". Allt som saknas är silverbokstäver jag ska sy på med mina initialer plus en överdel där hantaget ska vara i läder!


Här nålar jag ihop sid-delen och ena långsidan!
Under arbete..

Nu har jag hoppat fram en bit. Men när jag är fokad så är det svårt att pausa å ta ett foto. Men såhär ser själva grunden ut!

xoxo Lullu


sleepyhead

HHeejj
Är trött som faen och har därpå bestämt mig att sova snart. Idag har jag tagit sammanlagt 3 okorta promenader idag, så ett triumfkort till mig! Ska få upp bilder från veckans syprojekt, men först en tröttlollo-bild!

xoxo Lullu



Veckans plagg!




Topshop för ca 720 kr. Detta plagg är också från Topshop denna veckan. Men det är for att de har öppnat en uuunderbar affär vid Sergelgången! Så mitt huvud är uppe i Topshop himlen för den mesta tiden. :) Perfekt att ha under kavajen jag lade upp förra veckan. ;)

xoxo Lullu

I'm not dead

Hej people!
Ska keka frukost, fixa mig och dra till Kungsholmen å powerwalka med Tilly. Sen är det solarium som gäller! ;) Uppdaterar mer när jag kommer hem och lägger upp lite bilder från två saker jag håller på att sy med just nu!!

xoxo Lullu


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu