Hero In Chic


En helt enkel onsdag

Tjo!
Har inte uppdaterat på länge känns det som. Hmm.. Anyway jag har en hel del syprojekt på G så det kommer att komma åtminstone två inlägg med bilder och förklaringar etc. :) Idag satt jag kvar i skolan och sydde på min blus(som aldrig blir klar..) Köpte en hallonmuffin och jag vet inte hur, men den satt så jäkla bra. Saftigt, perfekt koncistens, ja den bara smälte i munnen. 8) Kommer att drömma söta drömmar inatt. ^^ Nu är det hopp å skutt i säng. Gott Natt på Er!

xoxo Lullu



Lipline


Känner att jag fått till mig en liten samling :)

xoxo Lullu

Säääääkert!

TjaTja!
Idag har jag jobbat på som en liten ättrig myra. Gjort det mesta på en knäppningsdetalj, gjort en planering, tygneräkning samt måttagningsschema. ;) Och så har jag ritat alla mönsterdelar till trikåtop som vi ska börja sy på tordag tror jag. På eftermiddagen såg vi Factory Girl. En awesome film som jag måste se igen för jag hängde inte alltid med. Det är en såndär film man måste se två gånger innnan man fullkomligt förstår sig på den. Lyckligtvis har jag den hemma så jag kan se den fleeera gånger. ;)

Efter skolan drog jag, Alice, Cecilia å Steffi till city och gick till Ohlsson och jag gick loss på tyger. Köpte hem ett trikåtyg, enkelt tunt svart bomulltyg och mocka i creme/beige nyans. Ska sy en jumpsuit av bomullstyget och en slags kuvertväska av mockatyget. Ska kanske sätta mig med det i helgen och då kan jag i lugn och ro visa arbetsprocessen. Efter Ohlssons drog vi oss till Söder. Jag och Cecilia satte oss på Tacobar i Söderhallarna och jag åt Enchilladas+guacemole. Jag måste alltid ha guacemole till mexikanskt, oavsett vad det är för rätt. När vi ätit oss mätta å glada på salssssa gick vi till Debaser Medis och mötte Alice. Har nämligen sett Säkert där idag. Så himla roligt och jag gillar verkligen sättet hon sjunger på och alla förklaringar hon har till varje låt! Har inte lyssnat så länge på henne så jag sjöng nog mest med i refrängerna, men jag gillar henne stort.

Nu kommer en BILDBOMB!

xoxo Lullu


Säkert!! :D


Förband!


Två trötta tjejer......
..........och en superglad Alice :3



En close-up på mina nyinköpta tyger ;)


En tripp till affären :)



ICA är inte bara en mataffär utan ett äventyrsland nuförtiden! ;)

xoxo Lullu

Zero Colour



xoxo Lullu

SlOwMo SuNdAy

Idag har jag vekrligen inte gjort mycket. Har bara ta't lugnt och försöker insupa sista lediga dan innan veckan börjar igen. Fastnat framför teven, men ska sätta igång snart och leka husmor. Behöver städa mitt rum och fixa en massa grejer bblablalaa. :)

xoxo Lullu


Veckans plagg!


Enkel "classy" kavaj från TopShop ca:770 kr

Just nu har jag fått upp ögonen för vita kappor/kavajer. I vår kör jag på "kontorstilen", med en ganska strikt stil, raka rena linjer och färger. För att få till färg; massor av långklänningar och jumpsuits under t.ex. denne kavaj! ;)

xoxo Lullu

Lipshit


Bilden kom på snedden, dock ser ni ju vad det föreställer. ;)

Plockade på mig en hel del läppstift idag! Drog hem shopping runda med Cecillia i Västermalmsgallerian. Har sååå när på att köpa en jumpsuit, men jag fundar på att sy en så whats the point? Hann inte springa förbi SidenCarlson eftersom att tiden rann iväg, så det blir en annan gång. Imorrn eller på söndag! Nu laddar morsan upp med Lax och Potääter. Ballerinakakor, ostkrokar, non-stop och kexchoklad(uttalas med ett betonat K)(jag är inte skåning)

Ni andra får ha en röj eller mysfredag! Bajbaj

xoxo Lullu

Min första videoblogg :P



Testade på hur det är att göra en videoblogg. Och här är resultatet med knastrigt bakgrundljud. Men, men ;)
Första gången jag någonsin spelar in en video på mig själv så förvänta er inget speciellt ;) enjoy!

xoxo Lullu

Absolute Want List

Till våren vill jag ha en hel uppsättning med pasteller på mina läppar. Varför inte matcha läppstiftet med outfiten. Så därför ska jag gå loss på In & Finns smink hylla. DE har superbilliga läppstift och det bästa är att de är 100 ggr bättre än alla svindyra läppstift! :D


Eftersom att jag planerar att köpa en massa galna toppar i vår så ska jag satsa på enkla strikta byxor. Och numera handlar jag bara mina brallor på Zara. Eftersom att de passar mig och håller i vått och torrt!

Enkla byxtight
Men med fina detaljer ;)


Nu har jag också tänkt på att satsa på ett par ljusa brallor eftersom att jag bara köper mörka. Så jag fastande likt ett tuggummi under en sko för de här! Dock skulle jag matcha dem med en vit blus med svarta detaljer(+ ett vitt/blekt läppstift?) ;)

xoxo Lullu

Leka kameramodell

Hej igen!
Håller på och avslutar svenska uppsatsen som ska in på fredag då vi ska skriva om hur man gör olika övningsdetaljer till hantverken. Det är jag och Viktoria som jobbar i grupp och vi ska skriva en beskrivning till hur man gör en trikådetaljs övning! :) Vi har en asbra beskrivning och håller på med en powerpoint som visar i bild hur man gör. Kommer att bli hur bra som helst. Dock har jag inte kommit superlångt, men ska fortsätta imorgon och peppra i mig alvedon, cola zero och massor av peppmusik! För tillfället leker jag med cameroid så därför kommer det knäppa bilder senare i inlägget. ;) Imorgon satsar jag på att gå till skolan och åtminstone vara med på mönsterkonstruktion och hantverksteknik! Til then, ha det!

xoxo Lullu


En bild från våran powerpoint!




HulkLollo

GladbakomluggenLollo


UndraomjagskahaentillkakaLollo


Another day of sickdom

HejHej
So far har jag inte gjort något annat än att kolla på S.A.T.C och bakat kladdkaka och tagit ut hunden på en repa. Och nu ligger jag döendes i sängen ihopp om att få lite livskrafter till att ta mig till köket och ta en torr bit kladdkaka(man lyckas aldrig med bakningen är man när sjuk..) och mera vatten. Jag blir verkligen uttorkad när jag är sjuk. Har svept tre glas juice, två glas juice och snart fyra glas vatten. Och nu vill jag ha mer! Eller snarare behöver mer. Cya!

xoxo Lullu


Just det jag sov med papilloter inatt så mitt hår är lockigtlockigt
lockigt!

Det här gör allti sjukdom lättare

¨

Är sjuklig och sängliggande och blir omhändertagen av min käre moder. Ni som ringer förvänta Er inget för att min röst försvann någonstans igår natt. :( Det är måndag people så skit i jobb och läxor. Sjunk ner i soffan med en kopp te och en bit(eller två) kladdkaka med era nära och kära! ;)

xoxo Lullu

Dryg jevel


Solen sken, men halsen känns som fotogen. :/

xoxo Lullu

Vi små galna barn ;)

HejHej!
Känner att jag håller på att bli rejält sjuk. Kan knappt prata så det säger en del. Men jag måste till skolan imorgon! Kanske...? Det är ingen idé för mig att gå till skolan om jag är småsjuk för det tar bara en förmiddag så är jag dundersjuk och får nästan bli skjutsad hem för att jag inte kan sitta på tuben. Uschusch.. :( Idag fyllde gammelfaster Margareta 80 år och det firade vi med nära och kära. Vi kusiner+sysslingar hade krig i sovrummet. Jag vet inte vad det är, men alla förvandlas till små 5-åringar och ligger och brottas och kittlas. Det är helt underbart. Vi små galna barn ;)


Kusin Jonas, Syssling Mattias å Jag :)


Hahahah klockren X)


Mina fina underbara kusiner!

xoxo Lullu

Lördagen den 19:e Mars

Heeeeeeeeeeej :D

Igår var den bästa i mitt liv! Svetten rann, hela rummet gungade, människor som skrek,sjöng,hoppade, trängseln, bandet, musiken. Det var allt och mycket mer av vad en konsert ska innehålla! Det är inte så många som gillar My Chemical Romance, men det jag gillar med dem är deras texter. Vad de betyder och deras artisteri. Hela bandet kör verkligen på och det är det som gör det så äkta. Istället för en jäkla Bieber Bäver som springer runt på scen och lalar. Det var bara så magiskt när de klev in på scen och körde igång! Jag kommer nog inte uppleva någonting såhär jäkla underbart på ett väldigt, väldigt bra tag.

Jag stod och väntade ca 5 timmar i kyla och snö, men det var det värt! Är på snudden att tappa rösten, men det är det värt! Jag har så ont i leder och axlar, fortfarande så värt. Ni som inte håller med var inte där! :)

xoxo Lullu


My Chemical Romance


Frank Iero, Mikey Way & Gerard WayGerard och Ray Toro

Bästa bilden på Mikey!


xoxo Lullu



Like a Boss!



Här är två plaggskisser jag ritat på paint. Är nybörjare så det är inte det snyggaste i världen, men en sneak-peak till Er. ;)

xoxo Lullu


Look at me now

Tja!
Var så fokad på hantverken och jobbat etc etc så idag blir det en enkel snapshot. Imorgon är det boxning på idrotten! :D Ochochochochoch jag har totalt glömt bort att säga att jag ska på My Chemical Romance konsert imorgon med Nike i min klass!!! Har lyssnat på dem till och från sexan och gillar deras musik väldigt mycket. Jag lyssnar på mycket musik och har en bred musik smak så jag gillar de flesta band/artister. ;) Så jag ska skynda mig hem och byta kläder och köpa mat och sen bege mig till annaxet och köa med Nike! Nu SnapShotTime

xoxo Lullu



Time for Tea

A Role Modell

"Nonchalance in couture is very important, because couture without nonchalance is just the drag queen attitude of women of an era past." - Karl Lagerfeld


Flowerbomb


Mami köpte Viktor&Rolfs parfym "Flowerbomb". Den luktar underbart och jag kommer att låna den flitigt. :D

Skansen ^^

Snodde lite bilder från Alice (http://bortaitanken.blogg.se/) som hon tog i måndags . Enjoy!


Viktoria och VQ skulle klappa kossorna! :)


Alice tog ett fint foto på mig på Djurgårdbåten. <3

xoxo Lullu


R.I.P Nate

Fick reda på att Nate Dogg dog igår. Kändes väldigt konstigt att han dog vid 41 års ålder. Men han har fått två strokes de senaste åren, så det måste ha varit något hjärtproblem han hade. Synd, verkligen synd. Han var så himla bra och om man inte vet vem Nate Dogg är så vet man inte vad HipHop är. Har suttit och lyssnat på honom hela dan och njutit. Peace.

Harebells



Mall-pennor-papper=kreativitet!

xoxo Lullu

När man vet att det är vår

Heeeej!
Har haft en helokej dag. Kärnämnen as usual och efter lunchen hade vi en man som överlevt förintelsen som föreläste. Jag förväntade  mig att det kanske skulle komma en eller två tårar från mig, men det kom inte längre än till en liten skvätt i ögonvrån. Men jag blev bokstavligen talat yr när han berättade om saker han har sett och upplevt. Ibland trodde jag att jag skulle ramla av stolen och svimma. Så den här föreläsningen kommer jag minnas väldigt, väldigt länge! Om ni har möjlighet att få höra någon som överlevt förintelsen måste ni gå och lyssna. Man inser hur lycklig man är som får mat, varma kläder, tak över huvudet och får vara med sin familj varje dag. Var tvungen att pussa lite på min mami när jag kom hem och njöt av varje tugga jag åt av min middag. :)

Efteråt mådde jag så illa. Blev kanske lite illa berörd av föreläsningen. När jag kom hem och såg min lilla bebis springa emot mig så släppte det och vi tog en långpromenad i solen. :) Imorgon hoppas jag att jag får tillbaka mitt resultat från Mönsterkonstruktionsprovet!! Ska skissa vidare på min kollektion på formgivning. Det var allt för idag! :D

xoxo Lullu




Glad chey!! :D

Kappakappachino

Åhh HERREGUD vad jag vill ha denne jacka! Den är på rea och finns i min storlek. Problemet är bara att jag har spenderat alla mina pengar på kläder, presenter, kläder, fika och kläder. :/ Men om jag är flitig och noggrann nog. Kaaanske jag kan sy upp en liknande??? Något att jobba med på påsklovet. Låter mer lovande ju mer jag tänker på det. :) Aja här kommer den iallafall.
Egentligen tycker jag att ha en vit kappa är ganska tråkigt och säger inte så mycket. Men det är otroligt andvändbart och det är alltid snyggt att matcha med en galen outfit under. ;)
xoxo Lullu

Skansen klädkammaren

Hoho people
Idag var det supersegt på förmiddagen. Jag kunde verkligen inte koncentrera mig och för det mesta av tiden var jag bara förrvirrad. Så det var skönt när vi åkte ut till Djurgården och skulle till Skansens klädkammare. Det har så mycket vackra kläder och det är tusentals av dem också! Runt 80-90 000 klädesplagg hänger i klädkammaren. Så man kan säga att jag var i himlen idag. :D Har gjort lite engelska och ska hopp i säng nu!

xoxo Lullu




Alive 'n' kickin




Glömmer bort minnet i minneskortet

Tja people!
Ska dra å möte ÅllePålle snart. Ikväll är det buller och bång som gäller. Idag har jag käkat lunch hos mormor och promenerat runt på Kungsholmen. :) Igår var jag å Ullis i Kfem och gick på inspelningen till "Trinity and Susannah stylar Sverge" Mycket roligt och det var häftigt att se dem live och se alla som de stylade om live också. Det blir en annan grej. Såå därför ska jag be om publikplats imorgon oxå fast då filmar de någon annanstans. :) Nu avslutar jag denne text med gårdagens bilder.

p.s jag glömde minneskortet i datan hemma så det blev fem bilder på Trinity och Susannah som jag bara kommer åt om jag tar ut minnekortet ur kameran och bklablbalbalaaa. d.s

xoxo Lullu



(lekte modell (:)


Älskade Ville


Jag å Ullis lekte lite modell också. ;D

Searchinh

Tja!
Letar efter min kamerasladd! Önskar att jag hade en BRA data med skype så kunde jag skypa med en viss person. :P Just nu väntar jag på att min favorit Ullis ska komma! Byeee

xoxo Lullu

10:53

HOho!
Sitter på engelskan och pratar å pratar. :) Slutar 11:40 såå jag ska hem och mysa med hunden och göra lite engelska! Funderar på att köpa hem lite sushi för att käka ikväll. Jag och min Ulla bella (^^) ska till vällingby i eftermiddag på programinspelning till Trinity och Susannah. Ska sitta i publiken så det kommer att bli mycket intressant och spännande. :P Bloggar när kommer hem och så ska ni få rejält med bilder ikväll. ;)

xoxo Lullu

 

Koalakaka :D

Sitter på Datakunskap. Muuuuu! -.- Prov efter lunchen. Ser inte framemot det, men har pepprat på med Billy pan pizza och två clementiner. ;) Puss på er

xoxo Lullu


All Star Spring


Min gårdagskänsla i bild

xoxo Lullu

UT å FIKA

Hejhej!
Ska ututUt i solskenet och ta en fika med papi. :) Imorgon börjar skolan igen. Både yeah och blää. Har tusen prov nästa vecka och har en känsla att det kommer att gå dåligt. Jag pluggar och så, men jag är fortfarande inte helt hundra liksom. Får extraknäcka ikväll! Ha det!

xoxo Lullu


Hatt från H&M
Kavaj från Second Hand
Body från Monki
Byxtights från Zara


Dagens outfit


Ringar från Gina och Italien
Solglasögon från Bik Bok
Skjorta från H&M
Plus svart enkla tights från Zara

xoxo Lullu


Bowbowbowbowling

Ciao!
Sitter och chillar på sängen med laptop i knäet och med hunden vid sidan av. ^^ Idag skall jag möta Vendela i stan och vi ska flamera runt och jag får inte köpa något! Nu får det vara nog med shopping. Får hitta på saker man kan göra helt gratis eller för en liten summa. t.ex.
-Promenera(det är bra väder idag)
-Istället för att fika för en förmögenhet. Baka, koka kaffe hemma och sätt dig tillrätta med en kompis på en parkbänk med filtar!
-Simma å träna på Forsgrenska(Medborgarplatsen) 20:- kostar det för ungdomar.
-Istället för att shoppa. Sitt hemma och gör nya kläder av gamla t.e.x ett par shorts att ett par trasiga jeans.

Vad har ni för tips? Kommentera gärna isåfall! Jag skulle t.om. kunna behöva lite tips. (:

Ikväll blir det iallafall bowling med V och hennes nya boyfriend. Spännande, spännande. Hoppas jag slår alla i bowling bara,mahahahaha. Nu kurrar min maget galet mycket så jag ska keka lite frukost. CYA!

xoxo Lullu



Skype, din nya terapeut!

Fick ett mejl från skype och på ämnesraden står det: Är allt OK? Självklart frågar dem om jag kan starta skype, men jag tyckte att det lät så komiskt som att skype var den nya digitala terapeuten eller något sådant. (:

Har pluggat som en halv häst och sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Ska träffa Tilly och hitt på något. På lördag är det bowling med Vendela och hennes boyfriend. :D På söndag har jag inget direkt planerat. God natt!

xoxo Lullu

God Aftonen

Sitter på sovrumsgolvet och bloggar som attan. ;) Idag har jag varit hemma och fixat som en riktig husmor! Jag har strykt lite kläder, bäddat, städat och packat undan resväskan. Internet fungerade knappt på bussen och blogg.se har strulat så det var ingen uppdatering igår. Nu ska jag plugga lite mönsterkonstuktion och kanske även lite svenska om jag är duktig. Ska göra lite chokladbollar på det också för att ha lite "pluggodis" ;) Puss på er eller Ha det!

xoxo Lullu

Bliiiiiing ;)

En suddig men typisk sida ur min mönsterkonstruktionsbok. Kan ni gissa vad det är för klädesplagg??

Ciao!

Blogg.se och internet har strulatnu i ett elt dygn så det har inte varit någon uppdatering alls. Trots att jag har så många bilder att visa! :D 

Just nu är jag hos mami och ska hämta min Villeboy. :) Har käkat lite lunch och ska bege mig till Solna snart och kanske sätta mig på balkongen med lite kaffe å fikabröd och plugga. ;) Det kommer ett inlägg senare från förrigår där jag berättar om när jag var på Erikshjälpen bla. :) Nu skall jag knappa in sl.se, CYA!

xoxo Lullu




Från i onsdagsmorgon!!!

Morgon!
Sitter med morgonkaffe och morgonägg. Har kanske lite smått bråttom till högskolan eftersom att jag inte har bestämt mig för att tvätta ut allt wax ur håret eller bara låta det vara och leka white trash.. Hmm.. What to do..

Igår var vi på St:Erikshjälpen och pysslade. Det var suuperkul, men tråkigt när vi var tvugna att gå.. Köpte med mig lite saker som näthandskar a' la 50-tal, en portmonä, en ring och världens underbaraste brosch! (Bilder kommer!) När vi var klara där åkte vi hem och gjorde oss iording för att gå ut och äta på Anna-Gretas. En tapasbar med underbar mat och tja vi fick rulla hem, systern å jag. Så om du är i jönköping och spendera kvällen med nära och kära på en bra restaurang ska ni gå dit! När vi hade rullat hem satte vi på en film och msös i soffan med rester från kladdkakan. :)




Fynd från St: Erikshjälpen :)





Två tjeyer på G!



xoxo Lullu

"Det kom ju nästan inget på soffan iallafall"

Godmorgon!
Klockan är redan 11:39 och jag har blivit utsatt för en kaffeattack. Min syster råkade slå ut min kaffekopp över mig och halva mitt lilla ansikte. (: Det går verkligen inte för oss att vara i samma rum utan att det händer något. Nu ska jag sminka mig och vi ska bege oss till Universitets området eller vad man nu kallar det. That's all folk!

xoxo Lullu

p.s jag glömde att länka bloggen igår! Men när vi kommer tillbaka kommer den upp. ;) d.s


God morgon!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu