Oh I want your soul

Sitter å kollar på The Hills nu efter en låång morgon på gotlandsfärjan. Har varit på Gotland i en vecka med mami, Ullis, syrran, brorsan och hans flickvän. Det har varit hur mysigt som helst! Har även släpat hem en schysst bränna, nya skor, väska, solglajjos å äkta pin-up bikini. Är helt kär i min bikini. <3 Köpte den på H&M (på rea, yäy!) och den är ganska mörkblå med rosa prickar. Underdelen går upp till naveln och överdelen går ganska lågt över bysten och banden som går runt nacken kan man ta av. Fast det är svårt att bada utan bandet utan att behöva rätta till den då och då för att inte flasha bröna. :P

Har verkligen inte uppdaterat bloggen så värst bra.. Men det har varit väldigt mycket den här våren och jag har inte haft sådan stor lust att blogga. Men nu när jag har haft semester och har sommarlov innnan gymnasiet börjar. Just nu blir det inga bilder för att jag kan inte hitta min kamera. Den är troligen hos pappa annars är det illa. :P Imorgon ska jag tydligen hjälpa mamma med alla tårtor inför kalaset på tisdag då min bonusmorfar fyller 90 år. :) Har andra planer och vill helst inte missa det... :/ Ja sen på onsdag drar jag ut på kollo och det blir inget bloggande på två veckor. Men ska catcha upp sen när jag kommer hem. ;) Ska relaxa vidare nu framför min nya teve som jag fick i avslutningspresent av mami!! Happy like hell! 
 XOXO Lullu


Oemotståndligt jobbigt

Idag försov jag mig. Precis som jag gjort i nästan två veckor i rad.. Mitt huvud har redan tagit sommarlov så grejen med att gå upp på morgonen är lika sannolikt som för en uggla att sluta röka. -.- Försöker att lägga in bilder på le computer, men det vill icke fungera och jag är för trött för att leta upp kamerasladden.. Får se bilder imorgon om jag nu orkar lägga upp de då. (: Hade idrottsdag och det var ganska kul, hittade dit med hjälp av mitt lokalsinne för att jag fick en beskrivning som lät såhär: 
"Du går till höger runt husetoch över vägen som är där, då kmr du till en äng och då går du till vänster på en gångväg tills du kmr till idrottsplatsen."

Det låter som en bra vägbeskrivning, meen det var lite svårt för att det var väldigt många hus och jag har bara varit i Bredäng en gång tidigare såå... Anyway så idrottade vi mycket, hade vattenkrig och åt pastasallado. Efteråt så åkte jag hem till min fader och hämtade lite saker jag behöver för balen som är på TORSDAG! Gaah, cant wait!! Har verkligen fixat ALLT. Klänning, skor, smycken, väska och andra saker. :) Och imorgon ska vi åka med skolan och bada utom jag för jag ska SOLA! Måste få åtminstone en liten snygg bränna till balen. ;) Ska även hämta Tilda på dagis och sen ruscha hem till hunden. Måste kolla om jag kan få en tid till frissan på torsdag om ngn kan fixa min frisyr. Mamma är väldigt bra på att göra frisyrer, men jag vill verkligen att det ska bli bra och att det håller hela kvällen. Det är bara en fråga om tid eftersom att jag bor långt utanför stan och det blir ju en massa rusningtrafik vid sextiden då jag ska vara i skolan.. Men får hitta en lösning. 

Nej nu är jag för trött för att skriva mer. Skall försöka lägga in bilderna imorgon så får ni se allt. Good night moon! See you soon.

I´ll give you four in the morning

Goder natten!
Sitter här i mörkret och kan inte somna. Så jag passar på att uppdatera bloggen. Har haft en väldigt rolig helg. På fredan var det då födelsedagfest på e strand i närheten där jag bor. Jag sprang omkring och busade, som jag alltid gör. :P Sen satt jag å snackade med en massa gamla kompisar osv. :) Igår åkte jag in till stan med Ullis Bullis och letade balklänning. Hittade en på oasis som jag å min fader skall inhandla imorgon. :D Bild kommer senare i inlägget. Hittade även ett par snygga skor från Friis & CO på en liten affär på drottninggatan så jag(min pappa) ska även köpa dem. Idag har jag suttit i trädgården och jobbat med brännan och lekt med tvillingarna hela dan och blev bjuden på pizza för det. Älskar verkligen barn, det är så kul att leka med de och deras skratt är helt oförglömliga :D Sen har jag suttit framför Djävulen bär prada med mami och sörplat te och ätit chokladbollar. (: Imorgon ska jag och min klass ut till en kille i min klass ländställe och vara där hela dan. Kommer att bil supernajs! Ska sola och sova där eftersom att jag troligen inte kommer att göra det den här natten. Bloggar ikväll! Lullu (:


Walking on sunshine!

Sitter i skolan och ska skriva ut lite grejer osv. :) Har hela helgen fixad så det känns najs.

Friday: Grillning med skälbyhjärtan.
Saturday: Balklännings expidition + trädgårdsfest.
Sunday: Bio med mami! :D

Idag ska jag hem direkt eftersom att jag ska vakta tvillingarna i huset. ^^ Supersöta. De bor på bottenvåningen och har ett fönster precis vid ytterdörren så ibland när man kommer hem så står de i fönstret och trycker upp ansiktet mot fönstret. Det ser verkligen supersött ut. X) Sen ska jag bara ta det lugnt. Kolla om det är något kvar i skolan förutom i engelskan och musiken. Japp, sen är grundskolan över :D

Känner mig pigg å glad idag. Det är stråålande sol och jag lyckades somna mellan kvart över tolv halv ett igår! Tjohoo! Har ju inte sovit så bra på den senaste tiden, men det kanske börjar vända. Ioförsig så hade jag varit ute i en timme å en kvart med ville innan. Gick vilse så det tog ett tag att komma hem :P Nej nu så måste jag fortsätta med skolarbetet. Ses! Killevippen! (:


Hit hit hit with the blah blah blah

Hallojsan i datarutan!
Sitter med en kanna äppeljuice och dricker för glatta livet. Älskar verkligen äppeljuice :) Idag har jag haft spanska prov och det nog faktiskt sådärbra (: Sen var det idrott ända fram till lunch och vi körde på som tusan. Vi körde brottning bla och jag vann över en kille ;P Yeeah, kickboxningen börjar verka! Efter lunchen som bestod av två glas mjölk eftersom att jag inte vill äta "pasta med köttsås utblandat med vatten". Ick! Anyway, jag satt och skrev som en galning på mitt projekt och är näästan klar nu så det känns mycket skönt. Efter skolan tog jag bussen till Ts dagis och vi promenerade i solen och hon somnade i vagnen en stund. Jag blev akut trött efter att vi hade käkat mellis. Så jag var inte den roligaste nannyn idag, men nästa vecka blir det bomber och granater! Nee, men jag ska vara mer utvilad. Har inte sovit en hel natt sen två veckor och några dar sen. Får såna perioder en, två ggr om året. Men jag har aldrig sett på maken. Förstår icke hur jag orkar med allting. Men det går alltid över =) Det är sommarlov snart så då kan jag sova ut på dagarna :P om mamman tillåter det. Nu ska jag skriva klart det sista till projektet och hoppas på att läraren är frisk imorgon så att man kan lämna in det. Nu hinner jag inte skriva mera! Ha deyt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu