Skolan= bläää...

Ja nu sitter jag här en sketen onsdag. Det enda positiva är att jag har sovmorgon imorrn och jag ska träffa Vevve på fredag och vi ska ha kul. XP
Idag var jag trött som vanligt, hade matteprov...Det gick nog sådäär...Kommer väl att inte klara det .. Fy faan vad jag e trött på matte och jag vill bli arkitekt. =/ men det är nog som min granne sa: jag hatade oxå matte, men jag blev ekonom iallafall. Höhöhöö =P Men jag får iallafall hoppas på ett g.... Hoppas verkligen att jag klarar det.
Sen hade jag EA resten av dagen och jag gjorde inte så mkt, snackade mest. Men jag försökte jobba om Napoleon, men det är en så jäkla liten text och det är såå lååång så jag blir trött bara jag öppnar boken.
Men, men men..........
Nej nu ska jag ta en power nap och sen sticka lite =)
syns igen big ben XP

Ännu en helg

Ja nu sitter jag hemma framför datan igen. Olle(min kompis) ska snart åka hem.  Jag ska göra middag idag och det blir lax med spenat och dinkel sallad. Det låter lite konstig, men det är skitgött.
Igår var jag och olle på fest hos Lo. Det var jättekul. På vägen till Maja så var vi tvugna att gå på en ganska mörk gångväg. Och då började jag tänka att det här vore ett ganska bra ställe att vålta på. Men liksom jag hör jämt på teve, nästan varenda dag så hör man en ny våltäkt eller övergrep. Och då på nyheterna filmar dem på stället där våldtäkten ägt plats och det är alltid på en mörk mörk gångväg eller någonstans där det är mörkt. Nu säger jag inte att man bara våldtar på mörka ställen. jag hörde av min mamma att det var en kille som hade puttat in en tjej på en allmän toa. och våldtagit henne därinne. Asså sjukare människa får man leta efter!!!!
Jag undrar egentligen hur våldtäktsmännen tänker med?? Kan dem inte tänka efter och tänka liksom att hey, jag kommer att ge den här tjejen mardrömmar, hon kommer väl aldrig att våga vara ute på kvällen och hon kommer att känna sig äcklad. Jag vet inte hur det är att bli våldtagen, men jag har haft mardrömmar om det. Och jag har verkligen känt av dem. Liksom hur vågar man ens putta ner en tjej på marken och dra av hennes kläder fastän hon gör motstånd!!! Att man ens vågar vara en sån äcklig liten lort!! Det upprör jag mig verkligen på.
Och i domstolen så blir nästan ingen åklagad straffade. Det blir väl vissa straff, men då är det bara typ 3 år!!
Hallå tjejen blir skadad för livet !!!!!!!! SÅ MÄN DÄRUTE ! VÅLDTA INTE FÖR FAAAN!!!!!
P.S puss och kram skumbanand.s

Skola

Ja snart börjar skolan(bläääää)
Men jag får kämpa, och det ka bli kul att träffa kömpisarna igen. Träffa vissa jobbiga lärare, men jag har ändå många superlärare ;)  Jag kan fortsätta på min kjol i esten och komma upp med matten.
Jag är riktigt nöjd med höstlovet jag har träffat Olle, Maja, Agnes, Ullis, Ellen och Elli <3
Vi har haft såå kul!! Jag har käkat så jäkla mkt godis, så nu blir det nyttig mat och springrundor!!
Siri kom i fredags(yaaaayy!!) och senare skulle hon på en maskeradfest och hon var psykosjuksyster. Ah hon var sktituff ;) Ja igår satt vi vid teven och mös och kollade på beck.  Idag så latade vi oss och sen var det middag hos papi <3 Det blev lamm och ungbakad potatis med rödvinsås :P Gött var det !!! Nu sitter jag här tittar på teve och ska lata mig inför den sista natten i ledighet!

Utkast: Tjohej =) ...

Tjohej =)
Sitter här och tuggar på lite godis, jag har blivit ett godismonster :S
Men när skolan börjar igen blir det bara frukt och grönt!!
Idag så vaknade jag upp hos ullis(för att jag sov över hos henne) och vi gick upp och käkade frukost och sen cyklade jag hem till Ellen=) Ramlade nästan okull för att det var slask i en kurva och samtidigt kom det en bil mot mig så jag blev lite nervös, men jag klarade mig ;)
Ja hemma hos Ellen gjorde vi inte så mkt vi satte oss framför datan och spelade sims.
Jag vet att det är ett gammalt spel och det är nog många som har det spelet och har tröttnat men jag tycker att det är ett skitkul spel. Jag o Ellen gjorde ett SKITstort hus vi gjorde ett spa och en rullskridsko bana ett alldeles för stort kök matsalen blev typ lika stort som spaet. Vi gjorde en stoor hall också som blev jättefiin sen en bar, ett bibliotek, allrum och vardagsrum. Sen på över våningen så har min sims och dens pojkvän ett jättestort sovrum som vi inte har börjat på än för att jag var tvungen att åka hem och käka. Nu har det gått ett tag och min syster och min br

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu