Six more days to go! :D

Gday! :D idag är det:
dagar kvar till Paris!!!

Håller redan på att dö av resfeber. Är så otroligt otålig när jag ska resa. kan knappt bärja mig. :D
Idag har vi börjat på byxor i mönster, gaanska komplicerat men än så länge verkar jag ha gjort rätt. Snart har jag en egen intruktionsbok om hur jag syr olika kläderplagg. Tycker verkligen om mönsterkonstruktion. Det är mycket pet och noggranhet med linjalen, men det blir ett sånt resultat. :)Sen var det formgivning och vi ska göra en Inspirationsbok. Mycket intressant enligt mig och Anna. Vi var på Nationalmusset förra veckan och vi ska göra en bok om inspirationen vi fick när vi var där. Smått invecklat, men det ska bli kul. Tänkte göra en bok i fina färgade papper och ha många bilder, skisser och material. Pappas kamera är fortfarande försvunnen, är nog en bra ide om jag frågar honom själv vart den ligger. o.O

Efter skolan gick jag till centrum och shoppade lite saker från H&M. Fick med mig en bustiere(som btw ger en schysst push-uo ;)) fina små söta örhängen och en basker till Paris. Tänkte att jag bara måste ha en basker när jag åker till Paris. Jag vet att alla kommer säga "typiskt turist" men "it was a french manicure, beacuse you got it in Paris. ;)

Now Im off to bed! :)

xoxo Lullu


Hmmm lite sugen på cola....

Me, Myself and I

God kväll på er. :) Har fortfarande inte hittat papis kamera. Totalt borta. :O Gjorde värst snygga luggupsättningen idag, men det får vara. :P Äsch fler dagar kommer. Ska gå och lägga mig bums efter inlägget. Är så himla trött just nu så det gäller att inte snåla på sömnen! Har inget speciellt att rapportera än så länge. Så jag börjar med Paris CountDown! :D Och idag är det.........




DAGAR KVAR TILL PARIS :D

14:26

Hey, sitter på engelskan och det är en kvart kvar till lektionen är slut så jag passar på att blogga lite :)
Har skrivit en dialog om Taj Mahal på engelska och den kommer att bli awesome. Så nu behöver man inte oroa sig alltför mycket. Det känns verkligen som om jag ligger efter i skolan. Men när jag går igenom allt så är jag i fas eller vad man ska säga.

Hade sovmorgon imorse och var ganska utvilad. Men höll på att dö på matten. Är så himla trött just nu -_- Ska hem, till ica-maxi å köpa lite grejer och sen SOVA!! Nu är det tio minuter kvar så jag ska sysselsätta mig med lite facebook och wikipedia. ;)

xoxo Lullu


Sökte på lulluslife och hittade den här x)
Ganska häftig dock :)


woop woop woop

Ciao Alunos! Är bajstrött så jag ska bara kolla busstidern, tvätta ansiktet borsta tänderna och krype mig till sängs och somna till Scrubs. ^^ Hade tänkt ta ett fint litet foto på min smink-lampa eftersom att jag är väldigt nöjd med den och jag säger det att det finns inget bättre än en tvättäkta smink-lampa. ;) Meen jag hittar inte kameran så det får blir imorron eller så skippar jag det. Anyway, har kärnämnen imorgon så det gäller att lägga på ett kol. Jag har ingen aning om hur jag ligger till så det är dags att se till att alla läxor och skit är inlämnade. :P Nej nu är det puss på pannan och godnatt. :)

xoxo Lullu

znark......

Allo! En sömnig Lullu sitter i skolan och har lite paus mellan detaljsömn. Flyttade hem till papi igår och han hade tagit bort min gamla säng och satt upp smink-lampan! yäyäyäy åt det. :D Köpte lampan för typ ett halvår sen och har inte orkat fixa den. :P Så nu ska jag å papi till IKEA nån gång i veckan och inhandla lite nya saker. :) Blir ingen träning idag eftersom att jag har glömt kläder och mat. Är så himla virrig och kan inte hålla koll på tider och dagar så det blir lite tokigt då och då. (: Nu ska jag dra mig mot sysalen så tja så länge. ;)

xoxo Lullu


Vore skönt att ta en promis med hunden...


Photo by Vendela Moen


Allright, right?

Aloha people! Har begravt mig i myskläder och serier på sexan. Kom hem från Vendelah imorse och har inte gjort något alls. :) Bara värmt mig under yllefilten med Villeboy. ^^

Igår så var jag och mami i Kista och shoppade loss! Så nu har jag en helt ny höstgarderob. Woho ;) Och så köpte jag en present till Vendelah. Ett astufft döskallehalsband och lite pluppörhängen med olika motiv bla med döskallar. Hon älskar döskallar. duuuh. :) Ja, sen var det då feeeest. Så jag festade, pratade och tog en massa foton. Tror att jag somnade runt fyra så det höll på det tag.
Här kommer en del av gårdagens shopping
En Coco Chanel inspirerad jacka från New Yorker.
En enkel randig t-shirt med puffärmar

En rosa stickad tröja med puffärmar. :)
Svart bolero änne en gång med puffärm. Har någon omedveten dragning för puffärm.
Dagens outfit. Halsduk och myströja från monki. :)

xoxo Lullu

By me

Helluuuuu! :)
Har nyss klätt på mig, behöver sminka mig lite bara. Sen ska jag dra till Kista och shoppa lite med mami. Sen ska jag dra till Vendilah och det e feest hos henne ikväll. Ska fira hennes sweet sixteen. :D
Och jag måste bara berätta vad som hände igår!!! Jag åkte hem till mormor efterskolan och käkade lunch och fikade och hade det mysigt. Och så stod vi i garderoben(walk-in) och så plockar jag ihop lite outfits påt henne eftersom att hon ska till Sicilien idag. Jag blir så himla glad av att få göra några outfits och hon tycker jättemycket om dem. Så strylist kanske är ett yrke i framtiden? :) Men det blir bättre! Hon hade en massa krokar med en massa handväskor så då börjar jag genast plocka upp dem och prova dem. Älskar verkligen väskor. Och sen på kroken längst in gömd under några andra väskor så hänger en gucci-väska. En ganska vanlig, men ändå fin. Och jag tror genast att det är en fejk. Men när jag frågar mormor så sa hon att hon köpte den för några år sen och att jag kunde ta den eftersom att hon inte använder den längre...................Flippade jag ur eller flippade jag ur. Den är så himla fin och jag tycker om formen på den! Yääy :D

Och och och nu har jag snott mamis kamera och tagit dagens-outfit-bild. :)Here it comes
Skjorta: Ralph Lauren
Jeanstights: H&M
Skor: Din sko


Min fina väska. Tack tack tack tack momor! :D <3

Det ska vara lyx och undantag ;)

God morgon, god dag, god kväll.
Idag så mötte jag upp textilatjeyerna vid tc och vi gick först till coffehouse för att köpa en chailatte para moi. :P Sen spörtade vi ner till NationalMuseet för att få kolla på lite konst om modet och idealet genom tiderna. De öppnade tidigare för att vi skulle komma så det kändes väldigt special special. :) Vid elva-tiden åkte jag A och Fa tillbaka till skolan för att ta elevrådsfoto och sen slappade vi i skolan och åt lite lunch. Ligger på 30% på min careermode på guitarr hero på min mobil. ;D Haha var väldigt asocial på håltimmen. Japp sen hade vi mentorstid och vi pratade lite snabbt osv. Sen hade vi matte och det gick väl bra. Är inte så bra på division med bråk eller bråk med division. Ja, jag vet knappt hur man ska säga det så du förstår min situation. Men lyckligtvist så har jag en awesome mattelärare så det är bara att be om hjälp.

Efter skolan mötte jag Tilda vid odenplan. Det var JÄTTEKUL att se henne. :D Var såååå himla länge sen och det var så mycket att berätta. Vi satte oss på Espressohouse och fikade och pratade en hel del. Jag har inte märkt förräns nu hur mycket jag har saknat henne. Så vi måste ses snarast. :) Tyvärr jag var tvungen att vara hemma sju så vi drog till t-banan och åkte hem...




Ja, nu har mami stoppat in en paj i ugnen och min mage längtar. (: Har inga läxor för ikväll så det e chill ;) Men nu over and out.

xoxo Lullu


Pippilotta

Hallo :)
Sitter och dricker lite te och latkollar lite på teve. Tänkte blogga i skolan, men det e typ fem minuter mellan varje lektion. Såå det blev inte förrän nu. Idag hade jag bara kärnämnen och elevråd. Vi gick runt i hela skolan och ordförande berätta lite osv. Ganska tråkigt, men vad gör man inte för den svenska skolans demokrati.

Efter skolan hämtade jag Tilda på dagis som vanligt och när vi kom hem gjorde vi en massa rosa plättar. Tildas favoriträtt. Det är bara att göra vanlig pankakssmet och sen hälla i lite röd karamellfärg och steka. :D Härligt gött! Ja, sen sa jag hejdå till en trött liten tjej för att sen rusha hem till hunden som stod och hoppade på alla fyra för att han var så kissenödig. Så jag tog en långpromenix, badade hundkräket och sen pluggade jag lite på formgivningen. Så det var min dag. Imorgon ska jag träffa Tildis från Vittra. Ska bli kul att se henne. Det var på skolavslutningsfesten jag såg henne sist så nu e det dags. Nej nu väntar ett glas berocca och en blåbärbulle på mig!

xoxo Lullu



Det är harmoniskt

Hallå hallå i cyberrutan. :)
Tog en bloggpaus eftersom att det har inte kommit på tal riktigt, men nu kände jag för att uppdatera. Hade Hantverk idag as usual. Vi fick lära oss hur man syr en gylf. Fick en beskrivning som jag knappt förstod mig på så jag fick ränna efter läraren stup i ett... nästan. :P Fast jag blev väldigt stolt över mitt arbete och tycker att jag har åstadkommit ett väldigt bra arbete. :) Har bara linningen(kanten på t.ex. byxorna när man knäpper i midjan. Och måste overlocka sidorna(orkar inte förklara vad det är :P)
Efter skolan rushade jag ner till kafeterian för att värma på min träningsmatlåda som innehöll strimlad kyckling med grönsaker och cous cous. MUMS! :P Efter en hård träning så pallrade jag mig hemmåt och dog i soffan ett tag innan jag tog en lång promis med Ville. Hemma igen så hade jag lite spa i duschen, mycket härligt efter denna långa dag. Sen har jag tittat på The good wife på fyran. Ett ganska bra program och flanerade lite hemma. Nu ska jag värma på teet och rosta bröd till min hårt arbetande mamma som nyss kom hem från arbetet. Good nightie!
xoxo Lullu

Chica chica bom bom bom

Halllåååå! :)
Internet laggade. Igen. Så det ska bli roligt att få se mammas reaktion när hon ser att jag har lyckats strula till datan. Igen. Anyway så hade jag 20 minuters sovmorgon imorse. Fast tack vare sl så blev det 10 minuter extra arfi sängen. Anledningen till att vi började senare idag var för att vi hade skolval. Fattar inte varför vi ska göra det. Man ska lägga ett papper bakom ett skynke. Liksom varför ska man ha det när andra kan se vad man tar för vallapp. -.- Sen hade jag en timmes håltimme. Jag, Kaisa, Ella å Madde gick till Waynes en stund.

Sen så hade jag presentation på min väska. På engelska. :S Men det gick bra. Har lätt för engelska tack gode gud!

Idag så hade en kompis skrivit ett inlägg att jag hade varit med på uppdrag granskning igår på ettan. Och det knäppa var att jag hade totalt glömt bort det, trots att jag hade skrytit för min syrra om det. x) Hon hade tydligen varit med på lokaltv där hon bodde så jag var lite tvungen att göra henne avundsjuk eftersom att det är rikstäckande tv. :P Ska se om jag kan hitta något på svt play. Ska försöka få igång internet. Igen. När jag kommer hem.

xoxo Lullu


Intressant, intresserad, intressant.

Haloj, sitter så nynnar på Try med Janis Joplin. Löv her voice. :)
Idag har jag bara haft kärnämnen på förmiddan. På lunchen var jag å Jossan ute på promenix i Vanadisparken och pratade. Det var väldigt mysigt. Efter luchen så var några respresentanter från olika partier i vår skola för att debattera. Det var väl intressant. Grejen är bara det är jag är verkligen inte intresserad av politik i största allmänhet. Men det var några saker som var halvt intressant.
Och efter debatten fick vi sluta tidigare så jag drog till Thilda och hämtade henne på dagis. Saknar henne så himla mycket. Vi tog bussen hem och åt lite chokladmuffins och lekte och kollade på film. :) Ja, sen åkte jag hem och åt middag med mami å brushan.
Ska sno med mamis kamera så att det blir fler foton på bloggen. Ska även skriva lite mer om mitt intresse för design, sy etc.  Ska fixa bloggen lite extra på höstlovet. Nee, nu väntar teven! :)
xoxo Lullu

Merrhmm.. -.-

Japp då sitter jag i skolan och "pluggar". Börjar kvart i tio egentligen, men min hjärna har en helt galen tidsuppfattning. Det händer ibland att jag går upp en timme för tidigt och tror att jag är sen. Och märker ingenting förrän jag är vid skolan. *suuuuuuck*.....

Så nu är det 45 minuter kvar..bara.. Ska avsluta min svenskauppsats och mindmap till engelskan. Så IM off!
                       xoxo Lullu

Photo by Vendela Moen

Im still Aliiiiive!

Hallo! Internet har varit nere i flera dar och idag har det varit så korta raster så jag har inte hunnit blogga i skolan Men nu har mami köpt en liten dongel i väntan på att bredbandet ska sätta igång! Och eftersom att det har gått så många dar så får jag köra en dag-för-dag update


Fredag: Huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk... -.- Träffa Ullis + käka fet mycket godis. :) <3

Lördag: Träffa papi inne i stan å fika. ^^ Lite shopping, nya
converse
och H&M Home påslakan.

Tack kära fader!!! :D :D Sen hem till Vendilah. Drog till Patrik en stund och mös med Karman. :P


Mysfaktor. :)

Söndag: Morgonmys med Vendilah, kolla på Charlies änglar och Lilla Sjöjungrun 2. ^^ Till Kista C med Veve och sen hem till papi.

Idag: Har jag haft hanverkst. hela dan och vi håller på att lära oss att sy dragkedjor, knapphål, insnitt etc. Så himla roligt. Litet petigt med att trä maskinerna fast det börjar bli en rutin. :) Efter skolan värmde jag lite Enchilladas i matsalen och åt påväg till kickboxningen. Gottigottgott! Tränade hårt som faan och är helt slut nu. Fast jag måste baka inför elevrådet imorn och plugga. -.- lifes goes on. Ska kolla på biggest loser först. Asbra program, pepppepp för de tävlande! ;)
Se hela bilden

Kär i en ängel..

HEJ! :)
Har haft världens underbaraste dag. Inte mitt livs underrbaraste dag, men fortfarande underligt underbar. Ritade till en linning till min kjolkonstruktion. Och nu har vi börjat rita på en ny kjol, fast det ska bli en annan modell. Får sno med pappas kamera och ta foton! Vill jättegärna lägga upp en massa bilder, men det blir helt enkelt inte av. Skärpning för min del.

Hann inte blogga imorse eller i skolan. Tog en för lång sovmorgon så det vara bara att sno på sig kläder, sminka sig å dra. Köpte kaffe å croissant på 7/11 och det var en jättetrevlig och jättesöt kille i kassan. Så min morgon var förgylld innan kaffet! :D Underbart eller hur?

På håltimmen gick jag, Viktoria, Nike, Anna å Alice till waynes och tog en eftermiddagslatte. ^^ Var riktigt mysigt. Efter skolan mötte jag upp Marie för att hämta Thilda på dagis. Hon har börjat på ett annat dagis. Och nu behöver man inte 30 olika nycklar för att komma in till dagiset. Det är bara att ringa på klockan så kommer de å öppnar. Thilda var lite blyg i början eftersom att vi inte har setts på hela sommaren. Men när jag skulle hem så ville hon inte släppa taget så det känns riktigt bra. Har verkligen saknat min lilla rosaälskande prinsessa. <3 Ja, sen när jag kom hem så hade Johnnyboy gått ut med ville vilket var väldigt skönt. Sen åkte vi å köpte burgare på Max och sen glott på teve.

Och det bästa av allt är att veckan har gått så fort att det känns som om det var måndag igår! Imorgon är det helg. IGEN! :O :D Får gå upp i tid imorgon så att det blir ett morgoninlägg. Skriver från min asus så det blir nog en ganska oskarp webbcambild. Men det är bättre än ingenting. ;) Good nightie!


Underbar bild!

Blåst! :S

Nu har jag gjort lite research för skolktröjor. Har hittat några hemsidor, information etc. Så nu har jag nånting att gå på nästa elevrådsmöte. :) Har badat lillhunden så nu är han en enda vit fluffboll. ^^ Han verkligen hatar att bli duschad, men han måste annars får han loppor. :S Fast när jag ska föna honom tycker han att det är ganska skönt ändå med lite varmt luft och så blir man klappat, kliad, kammad och masserad av matte. (:

Är dödstrött så jag ska göra mig iordning för sängen och läsa lite på min bok. Populärmusik från Vittula. Ska ha läslogg i svenskan så man måste läsa en bok. -.- Fast jag har sett filmen och tycker att den är jättebra och så långt som jag har läst så gillar jag den väldigt mycket. :) Så, så farligt är det inte. Nu är det tvagning och borstning för min del. Go natt!

xoxo Lullu


Min bebi <3

Back to home

Halllå! :)
Kom hem från skolan för en stud sen. Har suttit och lyssnat på musik. Höjer alltid till högsta varje gång jag spelar på spoitfy. :P Rår inte för det.. Hade datakunskap på morgonen och det var skiiiitsegt. Vår lärare e så himla seg. Han tar en kvart på sig för att ropa upp alla namn och kolla närvaron. -.- Så alla satt mest å lanade på lektionen.
Har avslutat med ritningen på min kjol på mönsterkunstruktionen och det blev jättebra. Gillar verkligen mönsterkonstruktion. Jag gillar alla ämnnen inom textil. :D Jag är verkligen jättelycklig för att jag kom in på textila! Japp, sen hade jag formgivning och idag redovisade jag å Robin(en kille) våran trendrapport och det gick väldigt bra även om vi bara hade några stödord och hade inte hunnit träna så mycket på vad vi skulle säga.

Ja sen har dan bara flytit på, inget så intressant. Ska ta ut ville på en promis och sen bada honom eftersom att han är så skitig. Får ta bilder med papis kamera och lägga upp. ;) Så det är allt som har hänt för stunden.

xoxo Lullu


Gaah! E sugen på kaffe!! :O

Hellu!

Helluu! Slänger in ett inlägg innan jag å papi drar till Ica Maxi. :) Var på mitt första elevrådsmöte in life. Så det var lite kul fast jag hade svårt att hänga med men jag kommer in i det senare. Schysst gäng, verkligen! ;) Ska leta reda på min kamera så att det blir lite mer bilder på  bloggen. Pronto! Skriver 2night. Ska även göra om min header för en gång skull!

xoxo Lullu

p.s slänger in en gammal bild ;)

Från i somras

En attendant pour mathématiques

Sitter här i väntan på att matten ska börja. Internet har nu lagts ner hemma hos mamma, men jag flyttar till papi idag så det är lugnt. :) Ska vara med på föräldramötet ikväll och ställa ut min butt-ugly-bag... Ser verkligen framemot det... nutt. Anyway idag händer ingenting. Ser bara framemot helgen då det e feeeeest.:D Vendelaah fyller år i veckan så det kmr att bli ett litet sweet sixteen. ;) Gotta go!

                                                                                  xoxo Lullu


pepp and bagage

Heeeellu! :)
Sitter i skolan och har precis käkat lunch. Var skithungrig fast jag åt bra till frukost. Gjorde två knäckemackor till frukost. En med parmaskinka och en med lax. :P Asgött! Har hantverksteknik hela dan och ska sy klart min väska. Den blir inte så snygg, men å andra sidan är det det första jag gör på Textila. Så så himla noga behöver jag vara den här gången.

Ska försöka mig på att göra en ny header. Kanske på tiden eftersom att jag har haft den här rosa man bara kan välja i stilmalls menyn. ;) Ska på lektion nu!

                                                         xoxo Lullu

Hosthost och nighty nighty

Är inne på datan snabbt innan jag ska gå å lägga mig. Ska kolla på sl när jag ska åka imorrn. Har en del att stå i... Jag måste packa träningsväskan+matlåda, städa, packa för att flytta till papi och en massa andra jobbiga grejer -.- Har lust att flytta till en egen liten 1,5 eller 2:a på kungsholmen. Det vore mysigt istället för att flytta mellan föräldrarna. Men så är det och jag vill ju bo hos båda så jag får vänta några år tills jag flyttar hemifrån. :)
Idag latade jag mig på morgonen. Sen mötte jag upp Vendelaah vid åkermyntan och vi köpte lite godis å kakor. Sen drog vi hem till henne för att gossa med hennes kattunge. Och den har helt underbar söt! Den somnade på mitt bröst. Jag höll på att dö av mysfaktor!! ^^ Ska se om jag kan lägga in en bild på min skoldata från mobilen så kan jag lägga upp den imorn. Ja, förutom jag leka med kissekatten kollade vi på halva Dark Knight. ÄÄÄÄÄlskar den filmen, jag dör varje gång Christian Bale är i bild. Så jeevla snygg!!! 8) Efter att halva filmen hade gått så failade den så vi satte på Cirkue de freak. En väldigt bra film. :) Tyckte väldigt mycket om karaktärerna och miljön. 

Sedan var jag tvungen att dra hem för att käka middag och sen satt jag å mami och pratade ett tag, innan vi satte oss framför teven. Nej nu e det hosthost och nighty nighty ;)
xoxo Lullu

Eftersjukdomshosta

Sitter i matsalen och lyssnar på musik som strömmar ut från mitt sovrum. Sitter och hostar lite på måfå, men jag är iallafall frisk eller friskare. Har haft ont överallt, feber, huvudvärk, trött som faan. Ah you name it. Så det är därför uppdateringen har inte varit så hög men,men. :) Ska se om jag får tag på Veve så att jag får komma över och gossa med hennes kattunge hon fick nu i veckan. :D Har sett några bilder och den är ursöt, såklart! Hon har döpt den till Nikki Sixx, fast de kallar den för pysen. Men det är ändå ett häftigt namn för en katt. :)
Och jag har en liten kris. Liten och liten, det beror på hur man ser det. Men allt mitt smink är borta förutom min foundation(thank god!) och jag har lyft på allt i mitt rum, men det är borta. Sen är mitt rum inte såå städat, men det vore synd om jag hade tappat bort allt eftersom att allt smink jag använder dagligen ligger i necessären och det är inte så billigt  smink heller. Aja, jag får höststäda mitt rum ordentligt så får jag hoppas på det bästa. Nee nu fick jag ett sms av veve så dags att dra.
xoxo Lullu

Edith Piaf <3

http://www.youtube.com/watch?v=1gTGmbA40ZQ
Min favoritlåt med henne :)

Radiopratare asså... -.-

Har äntligen krupit ur mitt ide. Har haft världens influensa och har inte kunnat gå upp ur sängen, bokstavligen talat, på två dygn så det är inte förrens nu jag kan sitta upp och hoppas på att skriva ett anständigt inlägg. ;)
På dessa två dygn så har jag hittat svar till frågor jag brukar få ganska ofta som t.ex. Vilken är din favoritfilm? Och det börjar med att jag först är tyst en lång stund och sen säger jag: tja, jag vet inte typ. och så nämner jag några filmer och till slut så nämner jag bara en massa genre jag tycker om. Skräck, thriller etc. Men i fredags när jag halvt om halvt låg för döden, kollade jag på La vie en rose. En film om sångerskan Edith Piaf eller Le mome piaf som hon kallades i början av sin fantastiska sångkärriär. :) Den filmen måste ses av alla. Alla kanske inte gillar den, men historien om hennes liv är så intressant. Hennes uppväxt med ett mamma till fyllo, på en bordell, på cirkus och sen stod hon och sjöng och tiggde på gatan till att bli världskänd. Jag bara älskar hennes röst, hennes musik. Jag kan inte ett dyft franska, men när hon sjunger är det som om jag ändå förstår vad hon säger, hur hon känner sig. För att hennes röst är så magnifik.
Ah du, jag kan skriva det här inlägget en del dag om jag vill om Edith Piaf. Men nu får det nog räcka. Resten är ju upp till er. :)
xoxo Lullu

Te, ostknäckemackor,alvedon, antibakteriell, te å halsduk= förkylning av dess like

Goooood morning! :)
Sitter(faktiskt) med mitt te och min nyss gjorde knäckemacka. Orkar inte tina bröd från frysen. :P  Skulle egentligen ha stannat hemma, men kom jag på att jag har hantverksteknik och idag är enda chansen att sy den och jag har en del tyg i skolan så jag får dra mig dit och spraya på alkogel var femte minut. Ska dra hem på lunchen för att jag antar att jag är rätt död då. :) Btw så har jag glömt min kamera hos min fader och luckan till batteriet är ändå helt wacked så det blir snålt med bilder. Ska spara till en ny och köpa en kamera som min pappa har. En enkel digitalkamera fast den är JÄTTEbra på att ta bilder. Ska kolla upp vad den heter och pris etc. Nu måste jag fortsätta vidare så att jag hinner med allt jag måste göra. Bloggar från skolan! :)

xoxo Lullu

Leatherläder ;)

Kom hem å provade internet och det verkar som om det fortfarande är igång. :D Men det går inte så fort. Kom precis hem från skolish och har skitont i halsen. Kan vara att det är halsbränna, vem vet? Ska lata mig lite inför teven och göra svenskan. Ska skriva ett personligt brev till läraren så det är inte så komplicerat. :)
Mami kom precis hem och sa att det är tjejkväll på Toyota, European motor som vi har blivit inbjudna till för några veckor. Har ingen aning om vilka typer som är där, men inbjudan var så...inbjudande så det ska bli roligt. :) Oroar mig bara för vad jag ska ha på mig ikväll! :S Hade klädkris imorse som om det inte var nog. Så det är dags att göra mig iordning. :) Cya!
xoxo Lullu

:D:D

Lanar i korridoren

Glömde att skriva igårkväll och nu har vi inget internet hemma. :( *snyftsnyft* Meen det är bara att utnyttja skolan nätverk. :) Idag har jag haft datakunskap på morgonen och det var väldigt chill eftersom att läraren satt fast på pendeln å vi fick läsa några sidor i en datakunskapsbok om hur man använder word. Duuuh -.- Men det var en skön morgonlektion. :)

Efter det så har jag haft mönsterkonstruktion och formgivning. På mönsterkonstruktionen fortsatte vi med att rita mönstret till en kjol som vi håller på att rita upp. :) På formgivningen fortsatte jag å mi grupp med våran trendrapport. Vi har fått i uppgift att göra ett collage av höstens trender. Vilka färger, material, plagg, former, stilar som gäller. Har en jättabra grupp så det kommer att bli super! Sitter på mentorstid just nu så att det passar inte så bra att blogga. Skriver sen! :)
                                   
                                                                                                                                  xoxo Lullu


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu