Wanted: Promdress

HallÅÅ! :)
Har precis kommit hem till mami och är allmänt irriterad and I dont know why.. :S Ska käka snart så då blir det nog bättre.
Jag hade jättekul med Olle i fredags vi satt i Marabouparken och mös med en massa gott. :P Sen promenerade vi omkring i sumpan och drog hem till Olle å kollade på film halva natten. (:
Igår gick jag å papi i stan hela dan och letade balklänning. Hittade en del fina klänningar, men det är Karen Millen-klänningen jag vill ha. Men den är lite för dyr så jag får hitta något annat :/ Men jag har det bra ändå :D
Idag har jag inte gjort så mycket. Vendela kom och vi köpte balklänning till henne. Sen gick vi hem till mig och hennes mamma kom och vi kollade på priser och flygresor till Italia. =) Det kommer att bli awesome!!
Jahapp, imorgon är det skola -.- Mindre kul.. Längtar tills det blir sommarlov och sen börjar jag på gymnasiet. Hoppas verkligen att jag har kommit in på det gymnasiet/um jag vill komma in på. Får hålla tummarna. W.W.T! (Will Write Tomorrow)
Hej då! :D


Time for blog!

Hello!
Har inte bloggat på suuperlänge. Men det är eftersom att det har hänt så mycket saker och jag har haft saker att göra upp till öronen. Så det har inte funnits någon vidare lust eller ork att blogga. Men nu när grundskolan börjar närma sig sitt slut och det är mycket sommarväder så har allt återgått till det vanliga. :) Idag ska jag hem till Olli och äta middag där och vi ska skriva manus till vår film vi ska göra! Imorgon är upp tidigt som gäller för att jag ska ta en springtur med Tilda och sen hem å duscha och in till stan och leta balklänning med papi! Har hittat världen finaste och perfektaste(eget ord) klänning på Karen Millen. Är dock smått dyr, men får se om det går att luska ut något ur farsan. ;P Annars har Oasis mycket söta klänningar! (:

Hade jättekul igår. Jag, min familj och min borsas kompisar hade ett surpriceparty för min bror som fyllde 20 år igår. Vi gömde oss i trädgården och när han kom hem så klev vi fram ur vårt gömställe och sjöng för honom. Det var jättelyckat och så himla roligt. Älskar att fixa överraskningsfester för andra! Men nu ska jag kolla så att jag har allt tills ikväll. Ha det bra! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu