Lil' some of this, lil' bit of that

Hello people!
Med magen fylld av tacos och kladdkaka hälsar jag från Sveriges kristna stad! Har suttit och kollat på Ringaren i Notre Dame och Road Movie. Två mycket bra filmer!! Imorgon tar jag å Silly en runda förbi hennes skola innan vi drar till Erikshjälpen och ska klä skyltdockor. 

Det är nämligen så att min syster och ett gäng ungdomar har startat en grej att de har en "trendhörna" där dem klär skyltdockor då. Sen när kläderna säljs går pengarna till en insamling som samlar in pengar för skolor i Sudan. Mer kan ni läsa på deras blogg! 

Tar med kameran imorgon och fotar om jag får tid. So long, superman kalsong.

xoxo Lullu





on the bus to jnkp

Hello people!
Sitter på en buss som har fungerande internet(wiie) Blir inga bilder direkt från bussen eftersom att man ser ut som en häst för att bussern skakar för mycket. Har tappat vantar, mobiler, örhängen, spelat DS, läst, pluggat på två timmar! (: Bara två timmar kvar så jag har ingen aning HUR jag ska göra. :S Men, men. Lägger upp lite bilder senare efter att jag har grävt fram(och eventuellt tappat den med) från igår. Nu skall jag göra lite Datakunskap. :*

xoxo Lullu

Riktigt

Morgon!
Idag kommer Ullis! (wiiiiie) Men innan dess ska jag äta frukost ;) pöss

xoxo Lullu

......


And I miss your ginger hair and the way you like to dress

Tänkte planera vad jag ska ha med mig till Jönköping, men är på tok för trött. Saknar systern min så himla mycket just nu! Om bara en dag står vi där vid bussen och kramas å pussas. :* Alltid saknar man någon. Liksom en kompis, familj, en plats etc. Men när man saknar någon så att man får en tung sten över bröstet och man känner att man måste till den personen just nu måste vara något helt annat än att sakna någon. Det måste finnas ett annat ord för det. 

Jag blir ju så lycklig när vi träffas. Precis den stunden när vi liksom står där nära mittemot varandra och kramar varandra hårt kan få en att gråta av lycka. Bara för att hon är söstra mi!




I mitt hufvud


 

Going to Jönköping!!!! :D

Har suttit å konverserat med min käre syster och det är spikat att jag kommer en 28:e till Jönköping(jönköpisk dialekt) :D
xoxo Lullu


Espresso house cupcake;
dyr, pytteliten men asgod!

Trött chey på G igen

Tja, sitter i sängen och har just läst H&M magazine som jag snodde med mig hem igår ;) Sov inte så mycket inatt så jag ska ta en powernap och sen fixa mig för att dra till Ålle igen! Cya!

xoxo Lullu

Tömt konto! 8)

Ciao!
Kommer hwem från en shopping på stan med min fina Ålle. Köpte ett silversmycke till henne och bjöd på födelsidagsfika. (: Köpte en kjol på Beyond Retro och kontorsbrallor på H&M. Så jekla snyggt!!! ;) Nu ska jag köra hårt på med brallorna å monsterklackarna! Ska hem till Ålle ikväll och skall fira rumpan av henne! :D Ha en skön friday folks!

xoxo Lullu






Miss Lookdown ;)


Snaaaart är det lov!

Har en lektion kvar sen är det loov! Ska till biblioteket och lämna tillbaka lite böcker och gå lite ärenden. :) Idag ska jag fira min älskande vän Ålle! <3 Ska gå på second-hand jakt och sen blir det födelsedagfika! :D Ska fota som en tok! Pöss

xoxo Lullu


Dimmy day

Tjo
Idag har jag kört på i skolan som vanligt. På mönsterkonstruktionen gick vi igenom hur man lägger till knäppkant, rita ut knapphål och belägg etc. :) Efter sportlovet är det prov i svenska, mönster, matte och säkert i något annat ämne så jag kommer nog inte vara så ledig. Min datakunskapslärare var ledig så vi fick sitta och göra våran egen powerpoint presentation om ett valfritt ämne. Jag valde förstås Coco Chanel ;) En av mina största förebilder!

Hade redovisning av min hängstol i form av en romantisk fågelbur. Måste ta en bild på min orginalskiss och visa senare! Redovisningen var en utav de flummigaste redovisningar jag varit med om. Kunde verkligen inte sluta skratta när jag skulle förklara varför jag döpt stolen till Sonja. Min kompis Josefine satt och skissade på sin stol förra veckan och funderade på att döpa sin stol till Ove Sundberg för att hon var så irriterad på stolen. Jag som satt bredvid tyckte att det skulle vara en rolig idé då att döpa min hängstolsfågelbur till Sonja Sundberg. Mycket roligt om ni har sett Solsidan! ;)

Sedan har inget speciellt hänt. Imorgon är det sista gången på gymmet med skolan.. :'( Så jag ska peppra på son f-a-n!!! :D Får skynda mig hemåt som vanligt och hämta tvillingarna. God natt och sov sött!

xoxo Lullu


Har inte sovit med nalle sen jag var sex-sju. Nu kan jag inte släppa den. :S

A jar of inspiration

Tja!
Tar en lite pluggpaus från engelskan. Har suttit en timme med den nu och den börjar bli klart! (: Är väldigt nöjd med min text, hoppas att läraren håller med mig.. ;) Imorgon är det Mönsterkonstruktion, formgivning, matte. Ska redovisa min designade stol. Ville göra en prototyp, men har ingen ståltråd hemmna så jag får nöja mig med en skiss och en orginalritning. Det ska jag även jobba på ikväll. Så jag måste fortsätta nu med engelskan för att komma i säng någorlunda i tid. (:

xoxo Lullu


Det går inte att plugga hårt utan nutella!

Taco Taco Burrito Burrito!

Snaaaart är det lunch och då blir det TACOS! Gott som feen! Hoppas bara att osten inte är slut(då dör jag!) Sitter och latar mig lite och funderar på att gå in FML... (:

xoxo Lullu


Inspiracion


För tidig, för pigg!

God morgon!
Märkte för ca 20 minuter sen att klockan var tio i sju och inte 8:50 -.- Vilket betyder att jag har ca 2 timmar att slå igen. Ett perfekt tillfälle att göra lite engelska. Kanske det var ödet att jag skulle göra den just nu? Who knows. Jag ska i allafall leka plugghäst och plugga lite nu. So long people!

xoxo Lullu


Morgonfrilla!


Varm choklad på morgnen.. Det är grejer det! ;)

Non stop day

Hellu!
Ligger i sängen och mina ögonlock överväger till att sluta sig och somna in. Men jag håller mig vaken! Idag har jag jobbat på med min blus. Har sytt ihop livet och sytt ena armen. Woop woop! Den är långt ifrån klar men här kommer en lite sneak peak. ;)


(obs ärmarna är inte påsydda)



xoxo Lullu


Hantverk

Ciao!
Sitter på hantverkstekniken och sprättar världens minsta söm. -.-



xoxo Lullu

Vårens största vill HA!


Angel


One sunday evening at Rosehill

Hallo!  :)
Håller på att somna sittandes. Är så jekla trött av en konstig anledning. Jag funderar på att gå och lägga mig tom! :O Nja, jag kanske kopplar in DVD:n till min teve och kollar på lite S.A.T.C ;) Imorgon är det Hantverk!(wiiiie) Pengar rullar, skolan går okej och min mage är mätt på semlor. Kan det bli bättre? :D
xoxo Lullu
Världens underbaraste smycke som jag fick av Vendela! :D
Ville och Erik i vardagsrummet

No long since

Tjaa!
Har verkligen inte uppdaterat bloggen på länge. Saknat det ganska mycket. Det är helt sjukt hur beroende man kan bli av att blogga. :S
Idag ska jag träffa min Ulla Bella(haha) vid elva tiden. Vi drar in till Vällingby och kirrar lite latte och kanske ett klädesplagg också. Nu har jag fått studiebidraget och jag hoppas att det är tomt när jag kommer hem. :P Igår såg jag på film hela dan innan jag fick rusha till Amanda som jag B-day dinner! :) Asamysigt! Satt i hennes kök å rökte lite vattenpipa, käkade goudis och snackade. :D Ska sno lite bilder från Cecilia senare! ;)
xoxo Lullu

Toni&Guy Cut




xoxo L_ll_


Drömgodis


Posar för fullt med godiset. ;)

Btw!

Tack för alla fina kommentarer!!!! :D Ni är super!


Mormors nya blogg! :D

Tjatja!
Sitter och instruerar min käre mormor hur man bloggar eftersom att hon har skaffat sig en egen blogg! 83 år: smsar, facebookar och bloggar. Det är min uppdaterade mormor det! ;) Idag har jag sparkat boll som en galning. Drog hem till mormor å Erik och åt en halv limpa, dog i soffan, drog till Vi och köpte 700 gram godis för imorgon! Satsar inför Romme. Ska upp klockan fem så jag ska gå å lägga mig snart. ;) Ska hoppa in i duschen. Annars är det inget intressant som händer. MEN om bara några få dagar klipper jag mig! Längtar verkligen. Många av mina nära och kära gör inte det men vad ska de göra ¨t saken. :K mahahaha! (: So long folks! Har med mig kameran så jag lägger upp lite skidbilder imorrn!

xoxo Lullu


Te å semlebulle

Morsss!
Känner mig lite sådär halvkrasslig. :/ Min kropp är allergisk mot fotbolls Dm tydligen, men det gör inget för mig. Bara jag slipper svenskan! :D Idag ska jag 

  • Spela fotboll
  • Skola
  • Hem till papa och hämta en massa skidsaker
  • Till ica å köpa fetmycket godis
  • Hem till mormor
  • Sovaaaa
  • Gå upp kl fem på morgonen -.-
xoxo Lullu

Darn!

Jävla sepe blogg.se!! Min header har fortfarande inte kommit upp än fastän jag har uppdatera äckel-redigera-fucking-mall saken!!!! ARGhhh!!
xoxo Lullu <3

Happy Valentines day!

Goddagens människor!
Är väldigt trött så jag tror inte att det blir mer inlägg idag: Hade världens mysigaste alla hjärtans dag. :D Nästan halva klassen hade bakat så vi fikade två ggr idag i skolan. Jag gillar´t! ;) Vi firade också Jossan som numera är 18. Tycker själv att det är supersoft. Kan man sitta å vina med sina vänner. Höll nästan på att börja ett bråk med en busschaffis idag, men jag kände på mig att jag skulle reta mig alltför mycket på honom så jag lät det vara. Har verkligen ingen lust att förstöra min dag. ^^ Nu ska jag dö i soffan. Pösssssssszzzzzz
xoxo Lullu



Cake in a cup, Cup in a Cake

Done, check, klart, klick! ;)
xoxo Lullu

Blaaah

Headern har fortfarande inte kommit upp än. -.- Vet inte varför det tar så lång tid men,men.. Promenerat mycket idag och har fotat lite. :) Bror kom hit och vi har ätit lite middag och nu väntar vi på att semlorna ska bli klara! :D
Riddersvik
Barrrrrr
Todays look


Solglasögon från Bik Bok
Tröja från Thailand
Halsduk från Monki
Jeans second hand från Spanien
Kofta från Vero Moda(köpt i Riga)

xoxo Lullu

Ny header

Nu har jag suttit asalänge och fixat min header! Men nu är den klar!!! :D Ska se hur det går med bakgrunden. Går lite segt ibland. Men här har ni headern:

12:46

Hello!
Äter frukost just nu och funderar på att göra en ny header och en ny bakgrund. Känner för en förändring. :) Var dö trött igår när jag kom hem så förra inlägget är nog väldigt konstigt och osammanhängande. :P Idag ska jag göra Hi-hat cupcakes! Josefine i min klass fyller 18 imorgon och det måste firas! ;) Så jag ska dra till ica sen och köpa lite grejer. Tänkte göra en liten photoshot medan jag bakar. Lägger upp dem om dem blir bra så att säga. (:
xoxo Lullu

Born this way //

Tja people!
Kom nyss hem från Tilly. Åkte in till stan fick vänta på Vendelah i en timme(tjoho...) åt på donken, soyalatte innan jag drog mig mot Kungsholmen. Mötte Eddie(från vittra) vid tc och han var också påväg till Tilly så vi snackade lite på vägen. ^^ Så nu har jag konverserat, ätit, sprungit ut i snön och kollat på film. Nu håller jag på att lära mig gilla Lady Gagas nya låt. Bye people!
xoxo Lullu





Inside you

Heejejej
Sitter å snackar i telefån med min Ulla Bella. <3 Ska väcka min lille vän och dra in henne till stan för en fika. Ikväll taggar jag till Tilly. :) Ska köpa med mig lite sushi tänkte jag och träffa lite folk från Vittra etc. Myspys! ^^
So loooong! ;)

3435677545 cm djup snö

Goder morgon! :)
Inatt har det snöat helt galet, men jag orkar inte riktigt bli arg. Såklart är jag trött på kylan å snö, men vad kan jag göra åt det? (: Förkylningen har ännu inte riktigt brutit ut så det tar en jäkla tag innan jag blir sjuk. Skulle ha tränat med Dm laget idag men eftersom att jag höll på att dö på löpbandet igår(jag promenerade) så är det inte en sådan bra idé eftersom att nästan hela kollektivtrafike är avstängd. :S Attsan! :/
Nu väntar väntar jag på min stackars mami som är ute å drar runt hunden i ovädret. Mammor är det bästa som finns! <3
xoxo Lullu

Hantverk



Arbetsyta (:

Igår!


Det känns skönt att det finns mjölk här i världen... <3

Goda mackor på Öppet hus!

Fint tak i entren hos mormor ^^

Kattifnatt


xoxo
  Lullu



Smuttar på julmust ;)

DÅ var det klart. Bokat klipptid på Toni&Guy. Vilken dag säger jag inte eftersom att jag håller det hemligt för mina vänner. Nördig? JA! Men det vore roligt att se hur lång tid det tar innan alla känner igen mig :P

Idag var jag på Öppet hus i skolan. Pratade och gick runt tills halsen och hälarna värkte. Efteråt gick jag och Cecilia till Konsum och köpte lite belöningsgodis. :) Drog hem till mormor och tog ett varmt bad ^^ och åt middag. Det har varit en riktig mysig dag. Enda nackdelen är att jag känner att en förkylning är sakta men säkert på ingång. Hoppas jag klarar mig till helgen bara annars blir det inte kul! Nu är det dags för mig att logga ut. Thats all folks!

xoxo Lullu


Jag tittar aldrig ner på skärmen när jag tar webbcam-foton ;)

Im off!

Nu är jag fullproppad med mackor och choklad ;) Nu drar jag! Poss Poss

xoxo Lullu


Mentor

Tja Tja!
Sitter å busar med lånedatan på mentorstiden och diskuterar öppet hus för Textila. Det höll jag nästan på att glömma bort. :P Såg på blogg.se att vi tom hade en annons på sidan. :) Efter skolan drar jag till mormor å fixar till mig lite innan jag möter upp mina textila gurls för en fika innan öppet hus. :D


Leker med Cameroid ^^

xoxo Lullu

Datiesh

God morgon people!!!!!!!
Sitter ännu en gång på datakunskap (: Inatt sover jag hos mummi min! Kommer säkerligen bli fullproppad med mackor å kakor. ^^ Nu gäller det bara att ta sig igenom dagen. So long

xoxo Lullu


Absolute want-list!


Jeoffrey Campbell
Chanel
Karen Millen


Music died on me

God kväll folks!
Trött som F-A-N och behöver säkerligen plugga as usual. -.- Inget roligt händer just nu så jag får komma på något intressant inlägg att lägga upp. Imorgon är det vanlig skola. Jag har formgivning(yääy) och ska fortsätta designa min stol. Tar med kameran så får ni se lite hur jag tänkt mig. :)

22:49

Med tanke på att det är en timme och elva minuter innan tisdag skyndar jag mig på med att säga god natt. Har suttit med svenskan som en tok eftersom att jag var tvungen att ta ut hunden+duscha den blöta hunden efter en regnig promenad i mörket. (: imorgon är det sovmorgon, woop woop! :D
Aaaaaand thats all folks!
xoxo Lullu
Min bebis <3

Its Monday people

Goddagens!
Känner att uppdateringen har varit låg, men whateva. :) Idag har jag haft Hantverksteknik som vanligt. Det går framåt med mig egendesignade blus. Jag gjorde en touile* till att börja med och märkte att det är en hel del saker som jag måste justera på min blus. :) Kom hem. Åt lite paj. Asgött! Nu är det Matte och Svenskaplugg som gäller. So long people!
xoxo Lullu
*Touile=ett provplagg man syr innan jag syr orginalplagget. ;)
Mysfaktor ^^
Dagens hand och outfit: Magtröja från Thailand, Brallor från Gina ;)
U can't be fabulous every day!

Tunga skor!

God Dag männ-i-skor! :)
Sitter å latar mig fast jag borde packa och göra mig iordning för mina kusiners födelsedagkalas. :) Sak sitta här ett litet tag till å youtube ett tag! ^^

Lägger upp dagens outfit senare!
Blåa gubbyxor
Enkel vit tisha
Svarta pumps från Belle
'
xoxo Lullu

Staden idag





En kyrka.....



Gatulyktor är fina ting!!


xoxo Lullu

Glues for Shoes

Hejhej i rutan!
Kom ganska nyss hem från stan. Jag å pappa flanerade runt på Östermalm och i Sturegallerian. Kollade i affärer och fikade på Café Fresco

Jag tog en jordgubbsmacarone och en Macchiato. Far min tog en underbar god semla. Dock kan jag inte äta semlor om inte grädden är laktosfri vilket är väldigt ovanligt. :/

Efter fikat gick vi förbi Belle Shoes. De hade rea så jag var ju tvungen att gå in och kolla. Slutade med två nya vackra underbara söta skor som min älskade far betalade!! :D Blev jag lycklig eller blev jag  lycklig! :D


Svarta med ett spänne sidan. :)


..och ett par ljusrosa med pärldetaljer på tån! :D

Dagens Outfit

Svart långklänning från Gina uppdragen med en knut över höften.

xoxo Lullu





Allt-i-Allo

Tjaaaa! :)
Lyssnar på Missy Elliot samtidigt som jag tuggar på ett gott tuggummi! Har en sådan himla lust att promenera på Östermalm av en konstig anledning...? Senare skall jag träffa Olivia och vi drar iväg som sagt till Farsta och går på den här jäkla spelningen som jag tjatat på i två dagar. :P Just nu har jag inga intressanta bilder att visa. Tar med mig kameran ut och kanske tar lite statsbilder. Whateva :) Pöss Pöss

xoxo Lullu


Lococococooco!

Ciao! ;)

Sitter hemma med magen fyllt av kladdkaka. Cecilia från Textila har varit hos mig på eftermiddan! ^^ Vi bakade kladdishcake, kollade på film å spelade Wii som galningar. Skulle ha dragit på en spelning ikväll, men det visade sig att den är imorrn. Så jag får antagligem chilla lite hemma så länge. (: Märker mer och mer att jag måste ta ut hunden i mörkret. Inte så taggad till det men måste göras. Skall ta en dusch senare och och lite frääääsch! ;) So Long

xoxo Lullu


Good Evening

Latat mig framför teven och lyssnat på musik. Inget speciellt. Imorgon är det tvillingarna så det blir nog ingen uppdatering tomorrow. :/ So long readers! :*

xoxo Lullu


Fina nya tyg





Chokladkaka med nutella- den enda riktiga meducinen! ;)

GoddaY! ;)
Nyss kommit hem från ännu en lång dag.. Hade mönsterkonstruktion och det var ASsvårt. Vi håller på att rita mönster till skjorta och det är verkligen svårt! Hade formgivning och det var superkul som vanligt! :D Vi ska designa en stol med ett speciellt mönster.. Spennande :K Köpte även tyg till min skjorta som jag ska handtvätta lite senare. Anna(my friend) ska färga håret rött idag. Kommer att bli skittufft ;) Nu längtar jag ännu mer efter att få klippa mig!!
Än så länge händer inget spännande så jag lägger upp dagens bilder. :)


Frulle


Hårband ^^


Facelookfacebook


Fina Alice och Anna <3 Alice: bortaitanken.blogg.se


Mentorstid!


Väskaaaaah!



xoxo Lullu


mina två största inspirationer just









Man ska slå på stort dan innan Lill-Lördag!

HALLOJ! :)
Har precis satt i mig en hotamerican chicken, med mozzarellasticks! Så underbart gott. Älskar Älskar ÄLSKAR Max. Det är inte många som tycker om Max, men jag gör det iallafall! :I

Idag har jag haft Sv, Ma, Eng å elevråd.. -.- Supertråkigt och toppat med det huvudvärk under heela dan. *usch* Men söta rara papi bjöd mig på Max så det är mycket bättre nu. Tog ett varmt bad(som vanligt :D) efter skolan och nu har jag bytt bena. Så nu har jag mittbena tills vidare. Ska försöka ha alla frisyrer jag kan innan jag klipper mig!

Jag ser så mycket framemot att klippa mig, men samtidigt blir jag så orolig att jag kommer att ångra mig sjukligt mycket om jag gör det. Men jag ska boka tid nästa vecka. Antingen hos Bobbys, Toni and Guy eller ett ställe i Upplands Väsby där jag klippte mig sist(fyra år sen :P) Och sen bara KÖRA! :D



Facelook






Wake up to the sounds of machine

God Morgon på er!
Nu på morgonen vaknade jag av ett väldigt konstigt ljud. Det lät nästa som maskiner.. :S När jag går in i vardagsrummet möts jag av den här synen.


(Tagen från balkongen)




xoxo Lullu

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu