Dr Denim




http://www.drdenimjeans.com/blog/






Imorse..(:



Körde på rosa läppar. Superb! ;)


Flumpaj!

Hemkommen

Todiloo! 8)
Har kommit hem, gått å handlar(vuxenpoäng!), duschat, fotbadat och snart skall jag färga mina tånaglar svart. För Er information alltså. :) Hade Hanverk som vanligt idag. MEN runt tretiden drog vi oss till Berns för att gå på Dr Denims Modevisning för Vårkollektionen 2011. :D *Lycka!* 

När vi kom dit var det fuullt med folk och vi fick klämma oss igenom folkhopen för att komma till trappan till balkongen. Sen stod vi där och tittade ner på publiken och modellerna förstås. :) Fick med mig en liten Goodiebag också men det var inte så mycket intressant. :P Nu kurrar magen så det är dags för mig att dra till köket och kolla om middagen är klar! :)


Goodiebag+ min finfina väska från Naf Naf(Paris)

xoxo Lullu

Still alive, yet! 8)

HEllo!
Sitter och softar framför youtube. Ska göra lite Hantverksteknik å planera inför nästa vecka. ;) Woop Woop!
Hade fetkul igår hos Ålle. Hade roligt, kul, awesome och rena rama parteyfeeling för hela slanten! :) Idag drog jag å Ålle till Macedonken och åt lite lunch. Sen mötte jag Vendela vid centralen och vi tog en fika på Coffeehouse och sedan drog vi runt lite på Drottninggatan. Jag drog hem. Badade, spelade Wii(WIIII :D) och åt middag och nu sitter jag här och skriver. Men nu måste jag sluta skriva så att jag kan förbereda inför veckan! Pözziz :*

xoxo Lullu

Gotta Go!!!!!!!!

Ciao!
Nu taggar till fest hos Ålle! :D Hon ska ha en överraskningfest för hennes vän, så det kommer en massa olika folk som kommer. Ska bli super, träffa nya människor etc. :) Ni andra får har en superlördag! Pösspöss

xoxo Lullu


AoAoAoAoAoAo

Drar till centrum möta Olle, fixa en grey! In till Kungsholmen promenad å chailatte med Tilly!
Ikväll: Överraskningsfeeest hos Olle.

Kan det bli en bättre lördag?? :D

xoxo Lullu


Nä nu fan!

Nä nu fan är jag trött på mitt hår. :K Jag vet att jag har fantaaastiskt långt hår och om jag klipper mig är jag dödsdömd. :P Men till slut får man nog. Mitt hår har inte sett en frisör på 4 år och tre måndader. :S Och om jag klipper mig är det inte hela världen. Det växer ju ut tillbaka. :)

Nu får jag länka bilderna för att det inte går att kopiera från hemsidan: http://toniandguy.com/style-finder

Något liknande som det är på bilden vill jag ha. Det vore så skönt att gå upp på morgonen, rufsa till håret, lite hårspray och sen klart!

Hmmmm.. Ska hitta en BRA frisör först! :)

xoxo Lullu


And then he just charged-

Efter utvecklingssamtalet som gick väldigt bra. Inga IG-varningar eller några problem alls. Tvärtom tillochmed. Väldigt skönt med tanke på hur förjevligt det var i nian. Anyway jag och papi satte oss på Nybergs och åt lunch. Supermysigt ^^ Pratade lite allmänt om vad vi ska hitta på i sommar. :) Sedan drog han till jobbet och jag promenerade genom Drottninggatan och köpte mig en lite almanack på Ordning&Reda. :) En mintgrön!


Och så köpte jag en väldigt sen julklapp till Olivia! :D Fast den får vara lite hemlig för jag icke om hon läser det här inlägget. Jag drog hem senare, tog ut Ville, handlade lite mat, städade, tvättade Ville!
Blöt hund!

Så nu har jag tjänat mig en massa extra vuxenpoäng. Lagade tom middag till bror å far. Tortellini med lufttorkade skinka och toppad med riven ost. :)

xoxo Lullu

Frukost!

Nu beger jag mig till skolan inför det fasande utvecklingssamtalet...Uscha!! Hatar att sitta där med mina föräldrar och prata om hur jag arbetar och är i skolan.. -.- Men som tur är är det bara tjugo minuter till skillnad från två timmar som jag satt i samtal i åttan..

Dagens frukost! :P


xoxo Lullu

Pherhaps sick, completely tired



Mysoutfit! ^^


Snö, kyla å varma bad

K-K-K-K-K-K-Kaaallt!!
Har frusit arslet av mig idag! Det snöade som fen och jag var tvungen att ta ut hunden-som-hatar-blöta-å-snöiga-saker.. -.- Jaja sen rushade jag mot tuben och när jag är framme ser jag att tåget kmr om 3 minuter kan jag pusta ut. Och inte nog med det. En snubbe räcker en påse i ansiktet på mig. Det visar sig innehålla kakor å te. Det var reklam för en ny mataffär: netxtra.se. :) Har engagerat mig ca 10% ungefär i skolarbetet idag.. :P Men är ledig imorgon så jag får satsa på tordag ;) Imorgon är det utvecklingssamtal och efteråt ska jag å papi till Cafét Nybergs :D Ett jättemysigt café med oldfashion inredning och ligger supernära min skola. Mycket konstigt att jag ännu inte fikat där en enda gång.

Efter skolan tog jag ut Ville igen på en lååång promenad. När jag kom hem vart jag så frusen så jag lade mig i badet och njöt en stund. ^^ And thats all folks!

xoxo Lullu





Estoy en la casa de mi padre

Hallou! ;)
Håller på att smälta all fläskotlett med beanaise och potatis så gott jag kan eftersom att chokladmoussen skriker efter mig i kylskåpet. >< En riktig måndagsmiddag enligt mig! Skit i söndagssteken, ta den på måndan istället. Då har man något att se framemot. ;) Svenskaläxan går det segt med, men jag får krassla ner några ord ikväll. Börjar tie imorgonbitti så det är soooovmorgon! :D Nu ska jag joina farsan å brursan framför teven!

xoxo Lullu



Bild från nyår! Fyy vad kallt!

Not so guilty.. 8)

Har fyllt min lilla mage med mamis goda socker- och hasselnötskaka. ^^ Nu väntar en ostpaj på mig i ugnen å sen ska jag dra ut hunden i mörket. -.- Ikväll flyttar jag till papa! :D Ska leta reda på min USB sladd till le camera och lägga över alla bilder. har ca 4678 777 bilder på kameran. Köpte världens bäästa lunch idag! Soup in a cup! Jag vet mycket väl vad en soup in a cup är (no shit, sherlock) Men jag har aldrig märkt det fenomenala med det. Så underbart gott och såå himla lätt att äta. Istället för att torra mackor, greasy wraps eller slajmsushin på ICA. Om man nu vill tänka lite på månadsbudgeten som jag gör just nu. Tog tre år att inse att man inte kan kalasa med en massa fika dag ut och dag in, hehe. :P Skriver 2night!
xoxo Lullu

You talk, I walk

Morgon!
Ätit en underbar frukost och funderar på att dra ut och göra något i solen. :) Systern min är hemma så vi ska hitt på något mysigt ikväll och gosa sönder varandra. Igår var jag på en uuuuunderbar middag hos min kära Ullis. <3 Fick skagentoast till förrätt, biff med potatiskuber och en sås gjord på creme fraiche och spenad. Väldigt väldigt gott! Jag skulle ha fotat allting eftersom att hon lade upp allting så fint på faten, men jaa. Det får  bli en annan gång. I fredags slutade jag tidigt, men jag drog hem direkt och latade mig.Skulle ha gått på en fest med Ollie, men det blev inställt tyvärr. Så jag satt med mami och kollade på film halva natten. ^^ Ska ta med mig kameran till skolan imorgon och fota det jag håller på med just nu. Nu håller vi på med detaljövningar till skjorta. Alltså vi lär oss att sy de svåraste sakerna på ett plagg innan vi syr själva plagget. Till exemple kragen och manschetten till skjorta. Och tro mig, det är inte lätt. :P Ha det så länge!
xoxo Lullu

Just det har en blogg!

Guten Margen! vet ej hur man stavar)
Sitter och klickar på lite tangenter med en kopp te i handen. ^^ *Mysfaktor* Jag lyckades på ett snitsigt sätt komma upp ur sängen vid sextiden!! :O Efter 16 år har jag äntligen hittar lösningen med att gå upp på morgonen. Jag sätter på två larm. Ett som ringer när jag ska gå upp och en som går en kvart innan. På så sätt blir jag väckt ett antal ggr innan jag ska gå upp. Jisses vad svårt det ska vara ibland. Idag är det idrott och engelska. Slutar 11:40!!  :D Schemat är ändrat så vi slutar supertidigt på fredagar och 10:00 på tisdagar!! Woop Woop.
Ikväll styr jag mina steg mot Olle och vi ska se vad vi gör! Roligt kommer vi att ha iallafall! ;) Apropå det så lägger jag upp lite biloder från förra helgen då vi fick en ryck halv ett på natten och hade photoshoot. :P Bilder från de senaste veckorna lägger jag upp när jag kommer hem igen. Vilket är om ca 5-6 timmar! :D
Numera min profilbild på FB
Min superskönascoolabästaste vän Ålle(olivia)! :D
Bite the Buddha!
Här är vi som mest normala!

"Todays been a good day" :) - Herbert (family guy)

Drog in till stan å mötte Ullis vid Hornstull och vi tog en låång promenad längs vattnet och hamnde till slut vid Skanstull och satte oss på Muffinfabriken.:) Vi fikade, drag te och hade allmänt "girl-talk".

Så det är det som har hänt idag. Har varit väldigt skönt att vara ute för första gången utan att dö av kyla. ^^ Så "todays been a good day"! :D Imorgon har jag ett ton saker att göra bla inför skolan på måndag. :P Tja så länge

xoxo Lullu

I mina öron just nu <3

Never Knew I Needed- Ne-Yo

(ooh) for the way you changed my plans
for being the perfect distraction
for the way you took the idea that i have
of everything that i wanted to have
and made me see there was something missing (oh yeah)
for the ending of my first begin
(ooh yeah yeah)(ooh yeah yeah)
and for the rare and unexpected friend
(ooh yeah yeah)(ooh yeah yeah)
for the way you're something that i never choose
but at the same time something i don't wanna lose
and never wanna be without ever again (oh oh)

you're the best thing i never knew i needed
so when you were here i had no idea
you're the best thing i never knew i needed
so now it's so clear i need you here always

my accidental happily (ever after) (oh oh oh)
the way you smile and how you comfort me (with your laughter)
i must admit you were not a part of my book
but now if you open it up and take a look
you're the beginning and the end of every chapter (oh oh)

you're the best thing i never knew i needed (oh)
so when you were here i had no idea
http://www.elyricsworld.com/never_knew_i_needed_lyrics_ne-yo.html
you're the best thing i never knew i needed (that i needed)
so now it's so clear i need you here always

who knew that I could be here (who knew that i could be here oh oh)
so unexpectedly (so unexpectedly oh oh)
undeniablely happy (hey)
said with you right here, right here next to me (oh)

girl you're the..
you're the best thing i never knew i needed (said i needed oh oh)
so when you were here i had no idea
you're the best thing i never knew i needed (needed oh)
so now it's so clear i need you here always
baby baby
now it's so clear i need you here always



morron

Tjaaa! :D
Ska alldeles strax dra till Hornstull å möta upp Ullis :) Ska ta en kall promenix och luncha sen kanske vi ska sätta oss på ett fik å dricka varm choklad. ;) Igår var jag ledig så jag drog in till stan med Siri(systern min) å papi och gick på fotgrafiska och kollade in Lady Warhole- och Fashionutställningen. :) Mycket intressanta och inte minst nämna vilka häftiga bilder de ställer ut! Efter museumet gick vi upp till Tjärhovsplan och letade restaurang. Det blev Sonjas grek(på Restinernasgatan ;)) Underbar mat och sjukt trevlig servitris! :)

På kvällen åkte vi hem och gick förbi Statoil och köpte fredagsmys. Satt en timme med datan och teven för att sätta igång en film. Våran dvd är trasig så vi får koppla in en massa sladdar överallt etc. Väldigt komplicerat och ganska ointressant. Bilder från igår kommer upp när jag kommer hem för NU måste jag rusa.

xoxo Lullu









Bilden till höger är en av mina favoriter.

Signaturbilden för utställningen :)

Landet


Körde en impuls och vi tog ett dopp i snön :)


Två nötter i ett nötskal! :D


Tänkte kolla hur smutsig spegeln var. :P

xoxo Lullu

Min nyårsafton!

Jag var hemma hos Vendela som sagt och vi lagade mat, mös inne på hennes rum och chillade lite. Tills tolvslaget. Då blev vi helt tokiga och tog "lite" bilder utomhus. :D

Förrätt :)


Skakiga bilder pga av att jag stod i en tjocktröja och sommarklackar i snön. :P Så knäpp är jag! :D


Jag, Vendela och vår fina Pommac ;D



Två glada GALNA tjeyer! ;)

xoxo Lullu

Har en liten bedårande hund hos mig ^^




Pappas "kvinna" har rest bort så vi är hundvakt åt lilla Sheila. Pappa tkr att hon är en riktig bitch(bitch=hona) Men jag går gärna runt med henne i famnen och kliar henne bakom öronen och borrar in mig i hennes päls. Hon är dessutom nyduschad, vilket gör det hela bättre. Fast nu saknar jag min lilla poppi! <3

Hemma!

Phew! Nu är jag äntligen nyduschad och fräsch och väntar på middan! :) Har varit ute på Vendelahs landställe i flera dar så nu är jag redo att ge mig ut på statsäventyr! Måste planera en massa saker när jag ska bort från stan och till landet. Speciellt på vintern eftersom att på sommaren kan man dra ner till stranden och bara lata sig. På vintern hamnar man till slut framför teven och kollar på oändligt många filmer. Vilket är supermysigt med en kopp varm choklad i händerna... I en eller två dar. Jag kan bli så sinnessjukt rastlös att jag blir nervös och sjuk om jag inte får vara ute och promenera eller dra ut på en utflykt. Men nu har vi tagit en dagstrip till Norrtälje och shoppat lite, GÅTT till närmsta ICA och handlat och GÅTT tillbaka. Det tog en hel dag för Eran information! :P

Sen har vi lagat mat, flummat oss och kollat på oändligt många filmer. I en sådär en-två dagar! Så imorgon är det kanske fotografiska som gäller med syrran å far min! :)

Vid det här laget vrålar min mage efter mat så jag ska käka och ska passa på att ladda kameran så att jag kan lägga upp lite bilder senare ;)

xoxo Lullu


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu