Yeeelp!

Mami sa igår att vi kommer att vara utan internet i en HEL vecka. Jag döör! Har inte uppdaterat bloggen så bra och det kommer inte att bli bättre med tanke på att vi byter bredband. Såå jag får blogga via skolan. Har en helt underbar dator som jag har fått av skolan. :D Tangentbordet är hur bekvämt som helst och den är mycket slimmad. ;) Igår hade jag hantverksteknik hela dan och sydde och klippte och ritade för glatta livet. Efter skolan rushade jag hem, men märkte ganska snart att jag aldrig skulle hinna hem, äta, packa träningskläder, packa saker för att flytta till, dra till träningen på 50 minuter. Går ju på gymnasiet inne i stan och tränar i jakan så jag behöver minst en och en halv timme. Så jag åkte direkt hem till mami och mös med ville. Sov knappt något inatt. -.- Så jag var JÄTTEtrött.Hade alla kärnämnena i skolan idag så det var seegt. Nä nu har jag inte så mycket att skriva mer. Måste duscha, känner mig väldigt, väldigt ofräsch. Cya!
xoxo Lullu
En trött Ville <3

Wiiiiie :D

Sitter i skolan och har just fått min skoldata! Så himla bra. Nästan bättre än min asus som e hemma, fast den har linux system så den är coolare! Gotta go!
                                                   xoxo Lullu

Off to school

Nu har jag gjort en macka-to-go och har fastnat mellan att ha converse eller mina svarta sommarskor. Ska ha hantverksteknik hela dan så då går klackskor an. Meeeen det är nog bäst att ha converse iallafall. Idag ska jag få min skoldata :D Det är en liten Asus Eee 1005pe



Japp, efter skolan måste jag skynda mig hem å ta ut hunden å sen dra till kickboxingen. Och sen måste jag hem tilll papi för att hämta alla mina grejer+ hunden för att sen åka hem till mami. -.- Får se om jag kan få skjuts av mina föräldrar. :) Nej nu MÅSTE jag dra till skolan så att jag inte kommer för sent. Bye!

xoxo Lullu

So loong!

Good night, sleep tight

Orkade inte välja ut kläder så jag får mixa ihop något imorgon. Är feethungrig så jag ska leta i köket och se vad jag kan jag hitta. Btw det går en sjukt svår film på trean med Jack Nicholson. Han typ freakar ut å smetar in ansiktet i raklödder. Men han gör det jäkligt bra ;) go natt!

in & out

IIIIIdag har det varit en underbar dag! Vaknade upp hos Vendela efter en rätt så galen kväll hos Karman. Det var skitkul och önskade att det aldrig tog slut. Anyway så vaknade vi runt åtta-tiden och slappade. Skulle in till stan sen och fick skjuts till station av M:s farsa så det var rätt soft. Åkte till tc å kollade på lite underkläder innan jag skulle möta upp Olle för att handla present till Maja. Så vi strosade på drottninggatan tills klockan var två och då skulle vi ner till kungsan för att se maja å hennes klass spela på stora scen. De har gjort en musikal och ställde upp i en tävling och vann! :D Det var skitkul att se. Sen precis innan vi skulle gå så blev vi intervjuade av några från svt. Det var mycket frågor om våra skolor etc. Väldigt roligt. I mitten av september skulle de visa repotaget så då får man se om man är med. :) Ja, sen drog vi hem till Maja och åt tikka masala, aaasgött! Och såklart tårta till efterrätt. Firade hennes 16-årsdag så det är därför. Efter det så drog vi in till stan igen för att se Toy Story 3 i 3D. Och jag kan säga att det är den bästa filmen jag har sett på vääldigt länge! Man skrattade så att man fick ont i magen, man grät floder och jag älskade varje sekund av filmen. Bästa disney-filmen gjord på väldigt, väldigt länge! Efter bion så var jag tvungen att åka hem. Måste fixa en del grejer inför imorgon. Men jag har haft så roligt och det går inte en enda gång utan att man skrattar med kollogänget. Tack för en fantastisk dag! Nu ska packa handväskan och välja kläder att ha på mig imorgon. :)
xoxo Lullu



Rock around the clock

Just nu e jag pepp pepp. Har precis fixat håret, ska sminka mig, sätta på mig anständiga kläder å sen drar till Vendelaah. :) Ikväll är det partyparty hos Karman och det kommer att bli awesööme! Ska antagligen sova hos honom eller hos Vendelaah. Får se ;) Igår var jag ute på en långpromis med olle. Uppdaterade varandra och försökte konversera med cyklister, men det är väldigt svårt eftersom att de åker förbi och vissa har inte lust att svara. men men.. Färgade håret igår natt, runt ett, halv två tiden så stod jag å olle i badrummet och blandande hårfärg och gnuggade in en massa kemikalier i mitt hår. Och resultatet blev väldigt okej, med tanke på att jag gjorde det mitt i natten och var otrooligt trött. Nee nu måste jag lägga på ett kol. Ska hinna köpa ett fritidskort oxå så att man kommer nånstan.
xoxo Lullu



Har smått tråkigt med webcameran :P


Its Friday!!!

Jo, det var tänkt från början att jag skulle fortsätta att blogga nu i somras. MEN jag tappade lusten totalt. 0.o Nu när skolan har börjat och jag har kollat runt på en del bloggar så får jag lust att skriva igen. Jag kom in på Textila gymnasiet och det är hur underbart som helst att gå där. Har precis avslutat min första vecka och längtar redan tills på måndag. Alla tjejer är så himla snälla å söta och allt är så himla roligt! Det är många som säger att jag låter så himla glad i telefon när jag ringer efter skolan till skillnad från när jag gick på vittra.. Anyway, ikväll ska jag träffa olli. Vi ska väl hitta på något skojs. Har lust att bara vara hemma å dega. Är skiiit trött. Ska kolla om det finns pengar på ica-kortet så att jag kan köpa hårfärg. Vill färga igen min 13 centimeters utväxt. Färgade håret för ungefär ett år å tre månader sen. Så det är nog på tiden. Nu ska jag ta en liten nap och invänta min fader så att vi kan gå och inhandla fredagsmiddag. :D


xoxo Lullu


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu