K.A.L.L.T

Kommer precis hem från en kylig promenix med Ville. Fingrarna börja tina upp, men tårna är lite efter. :P Lyssnar på lite Lykke Li och ska snart värma på lite middag. Idag hade jag sovmorgno till halv tio. :D Gillar't! Hade matte och engelska så det har varit en chilldag. Filmade lite till svenskan på eftermiddan och sen rushade jag hem till lillplutten som stod å pep. :'( Gör ont i hjärtat på mig.. Så det är inget spännande som händer idag inte. Känner att jag har ett ton med läxor, men kan inte komma på någon speciell. Ska kanske skriva lite loggbok till svenskan och hantverksteknik. ...... plöööö -.-  Aja sjo så länge! :)

xoxo Lullu

Gårdagens bilder

nää nu glömmer jag det knäppa och tar fram söndagsmysbildera från igår ^^

Chokladmousse, mörk choklad med pistage i, en MASSA gott och blandat och lite vin. :D Haha nee det är pepse max. ;) Mitt livs vatten :D

Myser med min herliga Lanvinscarf ^^

Det är ingen myskväll utan min bäbis!

xoxo Lullu

En knäpp måndagseftermiddag

Jo! Det var ju så att jag, Anna, Viktoria å Alice skulle på någon hudvårdsanalys. Hudvårdsanalys? MY AAAAAAAAAASS!!!!! Det var jättekonstigt för att hemsidan ser väldigt bra ut och väldigt trevlig personal. Men inredning har för tasky! Gula väggar, hemsk belysning, gamla "frisörstolar" skynken med en massa bråte bakom och ful ful FUL inredning! :O Det var så himla konstigt och vi kollade bara på varandra. I slutändat efter att ha smetat in 1276 olika krämer i ansiktet skulle vi prata en och en. DÅ försöker tjejen som bjöd in oss till "tävlingen " sälja saker till oss och vem tar med 2000:- spänn med sig i cash på en måndag? Speciellt 16 åriga tjejer???? Och jag hörde att hon sa till mina kompisar bla att "jag är ingen försäljare, jag är bara en hudterapeut" och frågade vilka produkter vi gillade mest och om vi skulle tänka oss att ta med oss hem. Helt plötsligt ställer hon fram alla produkter framför min kompis och sa ett pris. Sen säger hon att hon inte har pengar med sig. Och tjejen svarar med att "vi kan lösa det genom att vi träffas senare i veckan på stan så kan du betala mig då". Liksom hur seriöst är företaget då om man "träffas på stan" och betalar på det sättet. Som om vi kan trolla fram tusenlappar på några dagar? Det var så himla sjukt. Ja det hände en massa andra sjuka grejer också, men jag orkar inte bry mig. De sa att alla produkter inte innehåller parfym, kemikalier etc. Svara mig varför jag har ont i huvet och det drar i kinderna? Ni måste självklart undra vilket företag jag pratar om. Det är bara att klicka in!

http://www.marykay.se/

P.S så föreslog de att vi skulle börja med antirynkkräm när vi var 18. Eeeeh kanske runt 30, men 18??? Skuuuuumt o.O


Farligkorv

Tjohooo!
Har haft fullt upp med festandet denna helg så inget bloggande för mig. ;) I fredags var jag hos min kompis å åt langos(festivalmat) asgött!!! Sen så drack vi lite drinkar pratade och hade supertrevligt!
Alla vi tjejor! :D

På lördan försov jag mig till gymnasiemässan så det blev frukost på pressbyrån och en timmes försening. Men det gick bra ändå. Efter mässan raceade jag hem och lade mig i ett varmt bad och somnade gott där. :P Typiskt mig att somna i badkaret. Men vad ska man göra när man ligger där i mörkret med tända ljus och det är varm å mysigt. ^^ Sen mötte jag Ollie å hennes kusin vid centrum och vi drog till Sumpan å käkade på Winner House. Det var rätt så gott och billigt. 4 små varmrätter+dryck+efterrätt under 200:- ;) Efter middagen drog vi till Olles place å lyssnade på musik, pratade, spelade kort etc. Hade skitkul och allt slutade med att vi låg på golvet och asgarvade! :D


Idag vaknade jag nio och gick å lade mig i soffan eftersom att jag inte orkat trängas med min kära syster. Latade mig ett bra tag innan jag klädde på mig och fixade mig på en kvart, sen drog jag och resten av syskonskaran till mami och hade adventsfika med mormor å bonusmorfar. :D Mysigt mysigt!

Nu funderarj jag på att dra till ICA Maxi och köpa söndagsmys!

xoxo Lullu

Partey fix stream

Ciao!
Inväntar min fader som ska skjutsa mig till en kompis som har tjeymiddag nu ikväll. :) Ska bli supermys. Har på mig min Lanvintröja jag köpte i tisdags+rött läppstift+sotade ögon. Funderar fram och tillbaka om jag ska ta mina stövletter jag köpte i Paris eller stövlarna. Ska bara gå fram och tillbaka till bilen, men det finns en stor risk att jag halkar på vägen. SKulle inte vara så förvånande enligt mig. ^^ Btw så var jag på gymnasiemässan idag. Det var rätt kul. Pratade med några, delade ut flyers etc. :) Ska ditt imorgon bitti. Sjohoo med tanke på festen ikväll. :P

Ringde pappa nyss och han blir sen... -.- Inte kul är typ klar nu. Men men :) Ska försöka uppdatera imorgon!

xoxo Lullu

Med tanborsten i mun...

....säger jag god natt! :D Har sovmorgon imorgon eftersom att lärarna är på gymnasiemässan. Btw så ska jag stå i Textilas monter å prata med en massa pluttnior. :D Står på fredag 9:00- 12:00 och lördag 9:00- 13:00! Puss å kram!

xoxo Lullu


Årets första pepparkaka


Done a little shopping

Hallå i nätrutan! :D
Kommer hem från träningen och har en lovande träningsvärk imorgon. ;) Körde på som f**n och börja ana att jag sträckt svanken. :S Låter osannolikt, men det är mig vi snackar om sååå allt kan hända! :P Mötte upp papi vid ICA maxi och handlade lite smågrejer. Så nu är vi hemma och tortellinin kokar på spisen och chokladglassen kylar ner sig lite extra för desserten. ;) Det var extrapris på vaniljaglass med krossad choklad(min favourite!!!) Jag har någon slags radar i mig att så fort det är rea eller extrapris så dras jag mot det. :D Hihihih Je ne moi! ;)

xoxo Lullu

Ansiktsrengöring, oliv OCH aloe vera lotion, Kung Oscars pepparkakor. Alltid det bästa. Och senaste Elle :D :D :D *lycka*Anne Hathaway är såå snygg. Vill se ut som henne! Pöss på er!

Träning

Hej!
Slänger in ett kort inlägg innan jag springer ner till bussen. Inget speciellt har hänt idag. Glömde att ta med mitt lucianattlinne idag. Vi skulle rehersa till luciatåget så jag å några till(pheuw, inte ensam) fick gå som svart får bland alla vita klänningar X) Nu ska rusha!

xoxo Lullu :D

Resten av dagens bilder

Fick tag på tröjan jag absolut absolut ville ha och fick i rätt storlek!

RAFF!

Heh, var tvungen att lägga upp båda bilderna ;)


Ms. Yelp

Guush så mycket som behöver göras!

  • Skriva klart och skicka in feta svenskauppsatsen
  • Mejla huvudkontoret till min kickboxning (bytt grupp)
  • Fixa inför imorgon
  • plus tusen mer saker!!!!
xoxo Lullu

Lanvin pour H&M

Skyltfönstret

Mitt gula band (:

Nyshoppat å klart! Posar på såklart med finfina påsarna!!

Världens sötasta askar som skärpet och handskarna låg i.

"I want Lanvin... Not Flowers."

En helt vanlig galen tjej! :)

Tillbaka till skolan...

Suddigaste, men snyggaste bilden.

xoxo Lullu

MER bilder kommer sen ;)


Om jag dör nu. Dör jag med glans :D

Fem över halv åtte imorse stegade jag fram till Anna som stod i kön och blev tilldelad ett schema+gult armband. Vi stod på drottninggatan och det var typ bara 60-80 pers. :) De hade världens bästa shoppingsystem också! Vi fick gratis kaffe(jippiieee!!), godis, var med i en slags sminktävling och mötte en trevlig snubbe som skulle handla på H&M för första gången i sitt liv. :O Och när vi pratade lite om herrkollektionen så sa vi att man kan köpa en urtjusig kostym för bara 2000:-. Ja, sen sa han att han brukar köpa sina kostymer för 10 000:-. Så man förstår att han har lite mer pengar att handla kläder för. Men väldigt trevligt var det. :) När jag kom in i affären och blev insläppt så såg jag min tröja direkt och haffade en. :D Sen köpte jag läderhandskarna och "kedjeskärpet". Tog en MASSA bilder så nu bombar jag på!!!!

I väntan på att bli insläppta. I högra hörnet ser man killen vi snackade med. :)


Imorgon!

Imorgon ska jag, Anna, Viktoria+ kompis och Cecilia stå utanför H&M å "köa" till Lanvin pour H&M. :D Egentligen hatar jag såna tillställningar när folk pressar sig mot en affär för att sedan spurta in, grabba allting i synväg och sen betala. Asså jag tycker att det ska bli skitkul att stå där utanför. Det är bara det att det blir slagsmål, folk knuffas å pressar ihjäl en som en apelsin. :S Men kollektionen är såå himla fin och påsar är helt underbara!!! :D Ääälskar påsar.. :P




Gush! Vill ha ALLT!

Ska försöka sno med papas kamera å fota!! :D

xoxo Lullu

GAAHGAAH ohlalala....

Tappade min data nyss så halva skärmen är totalkvaddad!! :S Kommer att få en förbannad lärare över mig. Inte kul.. :/

Take a walk on the dead side

Heeeej :D
Blev väldigt lycklig nu eftersom att jag inte har något batteri kvar på skoldatan. Vilket menas att jag icke kan arbeta med min svenskauppsats. :) :) :) :) :) 
Idag:
Har jag solat som sagt med ryssen och efter det drog vi till Texas Burger CO å käkade lite, sedan promenerade vi till tc och snackade. Har varit lite nere idag utan att veta varför så jag var inte den pratvänligaste. Men det var mysigt. ^^ Sen åkte jag till söder och mötte Ollie. :D Vi satte oss på Waynes på götgatsbacken och fikade. Vi gick ner till Katarina kyrka och gick runt lite bland gravarna. Önskade att jag hade med mig en kamera. Det var så himla fint där och nästan alla gravljus var tända. Jag förstår inte varför alla är så rädda för kyrkogårdar på kvällstids. Det är så fint på ett sätt och se alla gravar pyntade med ljus, stenar med text etc. Det är inte min hobby direkt att åka till olika kyrkogårdar. Alltid när jag å Olle promenerar i stan så går vi förbi kyrkor så vi går runt där bara. Efter promenaden åkte jag till Hässelby och blev upplockad av mami och vi drog till Max å köpte middag. Onyttigt och gott! :) Är SUPERmätt så jag behöver nog inte äta frukost imorgon. ;) Nu har kvällsteet kokat klart så ny ska jag mysa med mami i soffan å glo vidare på Beck.
xoxo Lullu

P.S Imorgon drar jag till papa så då kommer jag att ha en kamera!

En grå å trist dag. En perfekt dag för att sola!

Det känns som om det var ett år sen jag bloggade, men det har helt enkelt inte blivit av. Orkar inte bry mig längre om att skriva ett antal inlägg om dan. Jag tycker om att blogga så att just nu vill jag verkligen inte sluta. :) Väckte ryssen för ett tag sen. Skulle egentligen ta ett tåg kvart över tolv, men eftersom att han redan låg å sov så blev det lite ändrat. ;) Ska iallafall till rådhuset å sola. :D Måste ringa Ollie eftersom att vi skulle träffas idag och så måste jag förbi tygverket på söder och köpa tyg till mina brallor. :)
xoxo Lullu

Tonight!



push my back so I make sure
you're right behind me as before
yesterday the night before tomorrow

dry my eyes so you won't know
dry my eyes so i won't show
I know you're right behind me

and don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight

you walk the surface of this town
the high heels above the ground
and high horses that we know
keep us safe until the night

you know them all, i know it all
stay put and play along
'cause I'm looking for my friend
now I got you, got you

don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight

I dry my eye, dry my eye
dry my eye, dry my eye
dry my eye . . .
dry my eye, dry my eye
dry my eye, dry my eye
dry my eye . . .

yeah,
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight

let me go, let me go
let me go, let me go
let me go, let me go
let me go, let me go
let me go, let me go


http://www.youtube.com/watch?v=dlpgNsJsNKI


Pluggpaus


Hellu!
Har suttit med svenskan nu och är sjukt stel i ryggen så det var tvunget med en uppdatering! Ska strax ta ut hunden på promenix och sen laga lite mat. Mami har jobbat sent tre dar i rad nu. Så det känns lite som om jag bor ensam hemma. :D Fast när det väl blir sent på kvällen, saknar jag min mami lite. ^^ Dessutom har jag jobbat med min Luciaklänning. Just det! Den klänningen som jag har tjatat om den senaste månaden. Nu ska jag bara sy ihop överdelen och kjolen och sen är den K.L.A.R!!! :D Kopplar av med lite Lykke Li. ÄR helt galen i hennes låtar! Hon är så otroligt bra och alla låtar bara fastnar! Min absoluta favorit är "Tonight". En jättebra, men framför allt en superfin låt. Nu ska jag pälsa på mig och koppla på Villeboy. <3 :)

xoxo Lullu


Datiesh

Sitter i datasalen och Nu börjar lektionen.. Det tog en kvart för läraren att logga in på sitt konto och sen ännu längre tid för att komma igång. 35 minuter, way to go! ^^ Glömde min laptop hemma så det blir ingen webcambild och de stationära datorerna vägrar att spara bilder. :S

xoxo Lullu



Åbåy å äggjokks

Goder morgon!
Är nyvaken och nydyschad. Det gillar jag! ;) Sitter å käkar lite frukost och ska strax sminka mig och sen sätta på teven och kolla in morgonens The Voice. :) Min enda anledning till att jag går upp på morgonen! Speciellt idag eftersom att det är datakunskap. -.- Idag blir det en lång dag och det är tusen saker som måste fixas. Så det är bara att sätta igång!
xoxo Lullu
HUr ser ni ut efter att ni har duschat? :)

Of your life

Sitter men Ulla Bella å skiter! haha, nee! Jag sitter med Ullis, my love! :D Lyssnar på lite musik, snackar å vräker i oss surdegsmackor i alla varianter. :)
Ska sätta mig med svenskan å engelskan senare. -.- AStråkigt, men måste göras såklart. Plöööö på det. Nu ska jag facebooka lite å vara  mer social. pöss
xoxo Lullu
xoxo Lullu

En attendant pour mathématiques

Sitter i matten just nu och kom nyss på att jag suger på procent. -.- hatahatahatahata matte.. Åt brakfrukost igen, men är redan hunrig. :S Men snart är det lunch så då jevlar ska jag käka!

Lika mycket som Lolo Ferrari hungrade effter silikon, hungrar jag efter maaat!


Facelook of the day

Powerplay

Hej
Har inte bloggat på ett låååångt tag. Men det är ju mycket som händer. Ungdom, passion, drama, skola etc. Har saknat att skriva så nu hoppas jag att jag uppdaterar bloggen så ofta jag kan :)
Idag käkade jag en BAUTAfrukost. Äggröra och en kopp varm choklad. Oftast äter jag..inget... o.O Är världsmästare på att vara dålig på att äta frukost. Så det kanske är min nya grej att laga varm choklad(vi har ingen mikro hos mama -.-) å äggröra? :) Idag har jag lämnat in min skiss på mina byxor som jag ska sy till jul. Tror att de kommer bli skitsnygga. ;) Sedan har vi mätt varandra så att måtten stämmer på mönstret som vi måste göra senare i veckan. Sedan var det lunch och jag har äääntligen fått  mitt nya matkort så att jag inte behöver sneaka mig igenom "kortläsaren". Efter lunch gick vi till ett ställe som jag glömt bort namnet på.. Men det var en klädesutställning med nio outfits. Kläder var sk. covers på andra designers kreationer. Han som hade sytt alla kläder i utställningen hade tänkt så att om man kan göra covers på andra låtar inom musiken så kan man göra covers av andra designers. :) Väldigt intressant att kolla och läsa på om! Ett väldigt bra konstrast mellan musik och design.
Sedan bar det av till söder och vi tumlade omkring på tygverket och jag hittade tyg till mina brallor, men jag är P A N K just nu så det får bli nästa vecka! Sen gick vi lite i andra affärer och kollade tills jag gav upp och drog hem. Så det har varit min dag. Hoppas att eran dag också varit rätt hyfsat trots regn och att det är måndag. :)
xoxo Lullu

Let it snow x1000

Nu snöar för fullt, döu! :DTänkte lägga upp ett inlägg innan jag skulle dra från skolan, men brandlarmet gick så vi fick spurta ut i snön. Fast som tur var slutade vi så alla drog. :P Skolans brandalarm var galet högt. Jag kände hur trumhinnorna vibrerade!!! :S Så nu har jag en präktig huvudvärk. -.- Sen fick jag vänta i 20 minuter för att bussen var försenad. Men det gjorde inte mig så mycket. Tycker om när det snöar och så länge bandit dundrar i öronen så är jag glad oavsett väder. :D Älskar Älskar ÄLSKAR bandit!!! Hann ta lite spexfoton med Cecilia precis innna larmet gick..
Tyckte om mitt hår idag. :)

Cecilia försöker graba mitt öra. :S


FingerATTACK! :D Ciccis fingrar var leskiga. O.o

xoxo Lullu


Tjoho! :)

Har suttit mellan två element och har fixat naglarna. :D Har även sminkat av mig och behandlat ansiktet med aloe vera kräm :) Kom på att det är den 8:e idag. 12 dagar kvar tills studiebidraget kommer och vågar inte kolla saldot på kontot och jag ska:
-Köpa mjukisbrallor. (Har inte ägt ett par på ungefär ett-två år, bra att ha)
-Sola m min kompis
-Fika en massa
-Köpa leksaker till min stackars hund. Just nu käkar han en massa tops och det är inte kul att plocka upp efter honom sen när man är ute på promenad. :/
Nej nu säger jag god natt! Ska upp prick sex.. Wish me luck! (:
xoxo Lullu
(jag för två år sen) :)

Fusion

Sitter å fryser nu framför le data. Måste klä på mig mera! Ska ta ut lill-plutten på en promenad i kylan å mörkret. Är ganska peppad. Ska sno åt mig en chokladtryffel innan jag drar ut. Mami har fått ett nytt jobb så jag sprang in på ICA på hemvägen från kickboxningen och köpte en låda med chokladtryfflar. Så himla ask, guldig och det var någon slags beskrivning av chokladen på boxen så jag var tvungen att köpa den. :D Känner att jag börjar bli lite snuvig och huden känns så obekväm om jag stryker handen över armen. Har ingen lust att vara sjuk nu när det är hantverksvecka! Bloggar imorrn! Ska vara i skolan kl 8:00.... -.-
xoxo Lullu

Måndag.

Har just slutat. Ska sitta å skriva lite engelska innan jag drar ner å värmer på min lilla pan-pizza. Idag jag vara sats-ARN på träningen. Missade förra veckan så jag är alldeles för hyper. Idag så hade vi introduktion på Hanverksveckan. Jag å min grupp ska göra en minikollektion med tyger som vi har fått från Indien och ska hämta inspiration från den svenska folkdräkten. :S Är smått förrvirrad, men det får gå. :) Nu måste jag börja med engelskan!

xoxo Lullu

Någon mer än jag som e asasugen på Billys Panpizza??? :D

Ishår?

God Afton herrskap! :)
Var precis ute med mami å Ville och tog en lite runda. Sen märkte jag att mitt hår hade frusit. Kom just hem från Vendela och vi har occuperat hennes badrum de senaste timmarna och har färgat håret, så nu är det blött. Var lite läskigt där ett tag eftersom att hela min hårbotten var brun. O.O Men nu är det blont igen, fast ganska vanligt blond. Tänkte färga det väldigt ljusblond eftersom att mina toppar är väldigt ljusblonda. Jaja, det blev väldigt snyggt ändå! :D Nu ska jag dricka lite te och hoppa i säng!
xoxo Lullu

Tomatasåsa con gaspaccio cion friccadeli

Sitter på sängen min och lyssnar på lite musik å spelar DS. Jag å Vändälah drog in till stan å solade så nu e jag fetbrun. :) Ska käka lite middag strax innan vi drar vidare hem till Vändälah å ska färg håret så det blir en typisk VendelaåLollo kväll.

xoxo Lullu

jävlashelvetesskitballekamelshudsinfektionsfaaan!

Japp så gick synålen på symaskinen sönder och alla extra  nålar är hemma hos mamma. -.- Japp, får fixa den imorgon......Baaajs

xoxo Lullu

Ne nu jevlar!

Ipoddockan är i full gång, symaskinen uppställd och nålar, trådar, saxar ligger framme. Nu ska jag banne mig sy klar min brudklänning! Jag måste

- Sy på en dragkedja
- Sy till band som ska sitta på överdelen, över axlarna ner på ryggen och sen sys fast i kjolens bakdel
- Fixa till överdelen så att det passar bättre efter kroppen
- Sy igen kjolen
 .
Och däremellan måste jag mäta, fålla, pressa och massa nödvändigheter. Mycket att göra, but i LOVE it.



Btw så kommer Vändälah senare och vi ska bla färga håret, sola å ha lite allmänt girltalk! :D

xoxo Lullu


Sena höstnätter värmer oss alla

Heeellu! :)
Kom precis hem och filmen var uunderbar! :) Jag blev så himla glad och varm när jag den. Och jag det var länge sen jag log så himla glatt! :D Ska köpa den när den kommer ut! ÅÅh jag älskar verkligen filmer. Jag har sett tre filmer sammanlagt idag. :P Way to go! Fotade lite när jag var ute med Ville. Var så himla skakis med kameran så typ fem stycken blev någorlunda bra. :P

Da blads! :)

Den vanliga promenadvägen :)

Söt liten vante som jag konstigt nog fastnade för.

Brutal hissbeskrivnig :S

påväg till bion(är lite förbryllad över kameran därpå min herliga min) ;)

Det var aaallt! Ha en go allhelgonakväll och ta´t lugnt med absinten!

xoxo Lullu

Bio

HEj!
Nu drar jag å papi till stan å ska kolla på...
 xoxo Lullu

Slow saturday

Gooood morgon
Har legat i sängen sen klockan elva imorse så det blir en latdag. Gjorde klart svenskan iaf. Wohooo! Fast sen kom jag ihåg att jag måste göra en loggbok till svenskaboken jag läser -.- Men den ska in om två veckor så det e halvlugnt. (: Ska kolla klart på en film, sen ska jag kasta mig ut i höstvädret. Ska även på bio ikväll med papa, får se vad det blir. Spennande... :)

Lillplutten ligger brevid å snarkar sött ^^

Sushiyakie!

Kom precis hem från sumpan. Var så jäkla sugen på sushi när jag kom hem så vi gick med ville till Daichii(sketagodsushi) å köpte lite sushi å yakiniku. :) Nu e papi på ICA å ska köpa lite frukost. Troligen blir det American pancakes imorgon, men jag vet inte. Det beror på om pappa hittar såhär smetmix. :P Nu ska jag äta lite soppa å starta laptopen och vänta på pappa.

xoxo Lullu

MAAAAAAT!! :D

Tro mig, ni vill inte se mitt ansikte :S

Back to Solna

Schlänger in ett inlägg. Har precis varit nere hos tvillingarna en stund och nu ska jag ta hunden med mig till papa och  sen är det PLUGG. -.- Måste fan bli klar med allt nu. Skärpning asso! Känner mig fotosugen så jag ska nog sno med pappas kamera och ta ut hunden och slå två flugor i en smäll. Det är ju ändå uuuuunderbart väder ute. :)
Ja, så sminkad är jag inte idag, kan man säga...

Till stan

HEJ!
Ska rusha in till stan nu å möta Tildis. Måste fan äta frukost, skiithungrig! :O Idag är det tvillingarna som vanligt och sen ska jag hem igen till Solna med lillplutthunden. :) Bloggar senare hos mami!

xoxo

Dagens outfit: Basker från H&M, tröja gina tricot och byxor från Zara. :)

Dags för frukost!

Vaknade av att mami ringde mig och vi pratade en stund. Jag fick en massa stöd från henne eftersom att det verkar som att alla i min familj vill att jag ska skita i det totalt. Men jag har så svårt att släppa saker. Så nu kunde jag äntligen andas ut, släppa taget och ägna mig åt mig själv. :D Så jag köpte en riktigt prinsessfrukost med en MASSA bakelser. :D Såklart med choklad så nu ska jag smaska i mig det och sen är det PLUGG! Svenskan, engelskan å luciaklänningen måste blir klart! ;)


xoxo Lullu

Hittade inte papas kamera så det fick bli webbcam :P

Photobomb! :D

Behövde bara skriva klart min inviduella idrottstext. Resten gör jag imorgon :p Är ensam hemma så jag underhåller mig själv med webbcamen. ;)

Haha mina knäppfötter X)

Vad händer här???

Köllar på Mtv:s EMA Nominee list!

Min finfina väska som jag fick av Milla, Moa å Karman. Taaaaack :D <3

och den innehöll två lipbalm, ögonlocksborste å världens bästa ögonskugga! Svart å grå. Får världens snyggaste sotögon!! :D

My lövely nails! :D Målat å limmat på dem själv :D

xoxo Lullu

Blogplay

Hejsan.
Har tagit en bloggpaus eftersom att det har varit en hel del drama, men det orkar jag inte tänka på. Hade ju sweet sixteen i lördags. Tänkte blogga en massa,  men hade fullt upp hela dan t.o.m. hela natten. :P hehe. Men det var kul, vi dansade, chillade och när de flesta hade gått så kollade jag, vendelah, mishel, gabbe å olle på teve. Sen efter alla hade dragit så gick vi(jag, vendelah å mishel) å lade oss. Sen igår så spenderade jag hela dan med V å vi käkade på Subway (<3) och promenerade heeeela dan och pratade. Senare på kvällen åkte jag å resten av syskonskaran till arlanda för att hämta mami som har varit i venedig. :D Fick lite presenter oxå: en parfym från L´occitane, litet sy-kit, tunika i kashmir assköööön och ett skärp. :)

Fiiiina tunikan. :)

Ooch så lite bilder från lördan! :)
M
Jag å Moa!

Moas blogg: http://mohi.blogg.se

Jag å mishel speglar oss....som vanligt :p

Jag aka Anka å Vändelahkatten! :D

Nu äre plugg som gäller!

xoxo Lullu!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu