Broderns julklapp

Jag håller på med projekt till min bror. Och för att inleda detta projekt fick han en grå näsduk i 100% silke och en fluga som jag skulle sy själv! :) Här är processen och resultatet! ;)



Instruktioner!


Process!......


.....och resultat! :D

xoxo Lullu

Nyårs outfit! :D


Allt från topp till tå från H&M (förutom min nyårring från Gina som ligger i skon :P)

Det kommer säkert bilder senare när allt är på :)

xoxo Lullu

Mellandagsshopping!





Nilson 400:-


Ringar från Gina Tricot :)


Långklänning från gina 100:-


Stay-ups från H&M       Liter skönhetsprodukter :)


"Huvudband!, Hårband och Lodisvantar från H&M


Shoppingbränsle ;)

Första bilden jag någonsin lade upp på bloggen :)


Gott Nytt År!

HEEEEJ! :D
Sitter hemma hos mami och ska dra till papi strax. Har ääääntligt fått tag på datasladden och kom på att jag glömde kameran hemma hos papi. Såå det får bli flera inlägg om veckan som har gått. Har en del bilder jag vill visa. :) Har haft en skön vecka med reor och resor till Ösmo(LANDET), spelat spel och umgåtts med mina kära vänner! :D Mer inlägg kommer.....
xoxo Lullu

En omgång

God morgon nu 19 minuter innan eftermiddag. :)

Jag funderar på att dra till Solna Centrum och se om jag kan impuls handla ett par rejäla kängor.. Nu efter julafton har jag gjort en mindre uteräkning och märkt att jag har en del cash. Trots att jag var skyldigt mamman min 500:-.
Men innan dess ska jag köra en omgång mario cart på mitt nya wii :D

xoxo Lullu

(kunde inte fixa bilderna till datan igår, men imorrn ska mami komma med lillplutthunden så jag får be henne att ta med sig kamerasladden!)

God Jul!

Hej!
Kickstartar denna mellandagsinlägg med ett god jul. Jag har inte bloggat på ett tag pga att jag inte har haft en kamera till hands och hade inte tid till att blogga eftersom att det var så mycket jag behövde fixa till skolan och hemma. Julen är en väldigt stressig högtid. Men jag kom lindrig undan. Jag klarar stress förvånadsvärt bra, men när det kommer till att hinna köpa presenter och ha råd och samtidigt ska det vara bra julklappar! Usch, inte konstigt att man blir stressad om man samtidigt ska fixa julmat, städa och allt annat som hör till. :S Men det har varit en bra jul. Varje julafton äter vi släktlunch hos mina kusiner eller hos min mormor och det var supermysigt. Speciellt det här året. Sedan åkte vi hem till mami och kollade på Karl-Bertils jul. Ord kan icke beskrivas hur mycket jag älskar denne film!!! Efter det öppnade vi julklappar och mös. Fick en kamera!! :D Dock inte en samsung utan en Casio Exilim(Wide optical). Men den är säkert lika bra, snarare bättre. Ja, sen fick jag en massa små saker men det är nog inte så jätteintressant för Er läsare. Det kommer nog fram senare. ;)

Igår åkte vi till papa för att ha vår egen julafton med papi. Det var lite jobbigt innan jag å syskonen skulle åka dit. Vi har ju firat jul varje år trots att mina föräldrar skilde sig för ca 5 år sen. Det svåraste var väl att det var så annorlunda än alla andra jular. Men när vi väl hade ätit julmiddag och satte oss för att dela ut alla julklappar så släppte det totalt. Ännu bättre blev det när jag fick ett Wii Black Box!!!!! :D  Har tagit en MASSA bilder men glömde kamerasladden hos mamma. :P Får se om jag kan lösa det. Men snartsnartsnart så blir det definitivt mer bilder än text ;)

xoxo Lullu

Köttbullar med makaroner...

...blev det till middag ikväll! :) Kom hem så sent från stan eftersom att jag handlade julklapp till brodern min. Jag har köpt världens finaste grej på PUB och sen var jag på SidenCarlson och köpte lite tyg. Ska sy något alldeles speciellt till honom. :)
Nu är det bara 4 dagar kvar till julafton! Längtar som bara den att få träffa släkten och dela ut julklappar! :D

xoxo Lullu



Sista skoldan på Textila! :D

Håller på och fixar mig samtidigt som jag försöker sörpa te. ;) Snart är det dags för mig att åka till skolan och sy det sista på byxorna. Göra en utvärdering och sedan redovisa! Hoppas hoppas att man får ta med dem hem sen också! :) Tycker att mina bralls är så fina ^^
I skolan när jag sitter och ritar mönster till byxorna. Taget av Super Koola Kex Kaisa ;)

Kött, Köttig, KÖTTA!

Hej..
Är trött å smått sur. Så det blir nog inget mer inlägg idag.
xoxo Lullu

Potentiellt snöoväder???

Vaknade nyss och såg utanför fönstret att det snöar och blåser like hell! :O Så nu har jag dubbla lager tights och dubbla lager tröjor och funderar på att ta mamis gigantiska skidvantar. Man fryser inte iallafall!
Nu är jag klar! Påklädd, sminkad, frukostierad och redo att dra ut i snön! :D ......*tar en titt på fönstret*.................................Eller inte... :S
Hunden smälter bra in med snön.
Ville förra vintern ^^

Hmpff

Försökte blogga med far min iphån. Men den ville inte hmpff. Kom på att jag så himla gärna vill ha en nu.... :( Julklapptips kanske :D
Fast jag önskar mig redan DS spel, gymkort, MCR konsertbiljett, wii black box, kamera, HP boxen å massa massa mer. :O Insane! Förra året önskade jag mig en dyr sak. Det var typ... eh... Mitt minne fungerar inte för tillfället. (:

Idag hade vi luciaframträde. Det var det VÄRSTA jag varit med om på länge. Sjukt oorganiserat, påhlmans skulle titta på och det var bara hemskt! :S

Updatering har varit bättre. Men since I got no skoldata och det är en hel del att göra och jag är alltid så himla trött efter skolan. Så det blir inte så mycket bloggande. Men om om om jag får en kamera i julklapp och får tillbaka min data så kommer med stor säkerhet en massa inlägg med foton! :D Tills vidare får ni nöja er med text. ;)

xoxo Lullu


Lägger in lite gamla bilder! <3

Fått kalla fötter!

Kom nyss hem från en långpromis med Ville. Olle sov hos mig igår och vi åt en massa gott och kollade på skräckis. Nodo hette den. Ganska bra. När den väl kom igång(alla skräckfilmer är assega i början) så var den mer spännande än läskig. Den kändes som om de avslöjade för mycket när "spökbarnen" appeard. Det ska vara lite mystiskt och man vet inte riktigt vad man egentligen såg. Anyway åt en herlig frukost med mammas surdegsbröd, te och vitamindryck!

Idag ska jag möta Vendelah i gamla stan och gå runt på adventsjulhandel. Ska bli väldigt mysigt. Jag måste bara sätta på mig ett par extra socker eftersom att mina tår är genomfrusna! :O Nu ska jag sminka mig och fixa håret innan jag drar! Pöss på er!
xoxo Lullu

Coo'l

Hellu everyone!
Har en massa saker att se framemot idag. Ska duscha bland annat, asäckligt hår. Så nu är det fan dags. Fyra ska jag möta upp Olli i vällingby å fika och hjälpa henne med matten. Sen ska vi hem till mig och pälsa på oss och åka tefat! :D Jag förstår inte varför man slutar åka pulka etc. Det är hur kul som helst och man åker ännu snabbare eftersom att man är smått tyngre än när du var åtta år. Nackdelen är bara att man skadar sig lättare, men man överlever. Man ska leva lite farligt! :P  Dagens motto kanske? :) Nu väntar duschen! Ciao
xoxo Lullu

Tandis

Morron!
Knaprar på lite hembakt bröd och lyssnar på musik. Mysigt mysigt.

Idag eller snart ska jag dra till tandläkaren och kolla tänderna. Ganska tråkigt men rätt så nödvändigt. Sen aldrig? Jag har aldrig haft ett hål eller karies eller vad man nu kan ha för åkomma i munnen. Det enda han kommer att säga är väl att jag borde bli mer noggrann med tandborstningen och thats it.. Eller ja han kommer väl också att säga: "Ja, jag ser att du är lite röd och svullen i halsen. Är det en förkylning på gång kanske?" Samtidigt som jag desperat letar efter en näsduk eftersom att näsan rinner lika mycket som Vesuvios gjorde för 100045646767 år sen.
Btw igår klippte jag ut mönsterdelar till brallzen! :D Hann inte så lång eftersom att jag hade glömt en VIKTIG del i mönstret som jag skulle ha klippt ut. Jag sänkte midjan på byxorna med 10 cm och glömde bort det totalt sedan. Så det var bara att göra en ny skurning och ta in på rumpan, rita nya insnitt etc. :P
Nu ska jag värma på lite varm choklad innan jag måste borsta tänderna. (:
xoxo Lullu

Gööd mörning swieden!

Morn! Sitter med en skål vaniljyoghurt å en vaarm kopp te. :) I klädväg idag är det svarta brallor från Zara och myströjan från Monki+en massa färgglada ringar som pryder mina fingrar! ^^ Men nu märker jag att jag måste rusa! Baj
xoxo Lullu

To Do List

  • Göra klart svenska
  • Vika tvätt -.-
  • Lägga mig tidigt!!!
  • Inte glömma tyg å blixtlås!
xoxo Lullu

Bland tvätt och skvallerblaskor

Hej igen!
Var på en liten julmarknad idag i sumpan! Supermysigt. Mamma skulle in på lindex och kolla lite när vi såg att gatan var avstängt och det var flera stånd på gatan. Köpte lite brända mandlar och en våffla. Mums! Hittade även tyg till brallan(ÄNTLIGEN)!  Så imorgon ska jag satsa och sy som en galning. ;) Hoppas att resultatet blir bra så att jag kan använde dem också. Har även joinat Videofy me så ni får se om det blir en liten video som luckrar in. Är säkert dålig på att spela in såna videos. Känns lite underligt att filma sig själv och prata.. hehe.. Nu måste jag vika en massa tvätt innan middagen. Wihou... Ha det!
xoxo Lullu

I mina öron just nu

I say a little prayer for you      Aretha Franklin

The moment I wake up 
Before I put on my makeup 
I say a little prayer for you 
While combing my hair, now, 
And wondering what dress to wear, now, 
I say a little prayer for you 

Forever, forever, you'll stay in my heart 
and I will love you 
Forever, forever, we never will part 
Oh, how I'll love you 
Together, together, that's how it must be 
To live without you 
Would only be heartbreak for me. 

I run for the bus, dear, 
While riding I think of us, dear, 
I say a little prayer for you. 
At work I just take time 
And all through my coffee break-time, 
I say a little prayer for you. 

Forever, forever, you'll stay in my heart 
and I will love you 
Forever, forever we never will part 
Oh, how I'll love you 
Together, together, that's how it must be 
To live without you 
Would only be heartbreak for me. 

My darling believe me, 
For me there is no one 
But you
.


Så himla vacker när hon var ung!

Blev ännu sjukare,,,

Hej hej! :D
Stängde av alarmet i sömnen imorse så jag kom inte upp. Illa. Men jag är ännu sämre idag så det är nog bara bra. Sitter och dricker lite berocca och läser lite bloggar och är inne på facebook. Inget intressant händer. Ska göra det sista i matten och skriva en halv sida till svenskan. Btw ska jag å mami köpa tyg till mina brallz. :D Är sjukt tokig på att jag inte har en kamera!!! Tyvärr får det bli gamla eller google bilder. :( Inget so far! (:
xoxo Lullu

aotch o,O

Knak knak hälsar min rygg. Gör otroligt, men inte så konstigt eftersom att jag sitter som ett Z... Har gjort lite matte, fixat musik så mycket att itunes har laggat (hehe), pyntat naglarna lite :) Ska dra till duschen snart och bli ren å frräsch :D Är lite sur just nu för att jag inte har någon kamera.. :( Önskar mig samsungs senaste kamera som bla filmar i HD. ME want!
Den har 10x optisk zoom, 24mm vidvinkelobjektiv, 12.2 megapixlar, ISO på 3200, 3" LCD och en massa massa mer!
http://www.samsung.com/se/current/campaign/wb550/site/index.html?pid=se_banner_wb550_10050
Här kan du se allt om Samsungs WB500!
xoxo Lullu

To Do List

  • Matten
  • Svenska
  • fixa mjusikk!
  • Bli frisk?!?
  • Se massa film
  • Duscha
  • sovaa!!

Ajabaja

Sitter här med magknip, hicka, huvudvärk, halsont och hela skiten. -.- Mår verkligen inte bra och mami trodde att jag bara ville hem för att mysa hemma..... Höll på att få ett utbrott, men min hals tillät inte det..
Ska plugga lite matte och svenska och hoppas att jag är stark nog att gå till skolan imorgon. Får verkligen inte missa mönsterkonstruktionen imorgon. Det är prov!! Såg på mitt konto imorse att jag inte har fått pengar än såå jag får ringa till papi å påminna honom :* Har shoppat en hel del i helgen, men eftersom att jag inte har ngn kamera så får det vara utan. Det blev  iallafall en tröja med smyckade axlar(löve it!), fetaste väskan jag äger. Får plats i den :O Och rejäla vantar till mig. :D Så nu fryser jag inte längre till skillnad från mina Lanvin handskar.  Nu är det matte som gäller!
xoxo Lullu 

Bloggtorka!

Hej!
Eftersom att jag inte ens kommer ihåg sist jag skrev i bloggen tyckte jag att jag borde skriva ett lika frrrrrrrächt inlägg som nypressad apelsinjuice. ;) Tycker att apelsinjuice är väldigt frrrrächt.
Snart ska jag bege mig till bussen och sen ha ett litet krismöte med min svenskagrupp. SKa ha redovisning idag, men pga av komplikationer har vi typ ingenting att redovisa.. jaaa.....
Har även blivit sjuk (yäääy) näsan är helt åt helv***e och halsen gör uppror..  Men vad har man inte kompisar till som Fishermans friend! Så på sätt kan jag åka till skolan.  En annat "kul" grej. Har knappt några pengar kvar till julklappshandel såå jag ska få låna av papi och kom även på igår att jag måste inhandlar tyg till brallorna som snarast ska sys! Illa illa. Får se hur jag löser det.. :P Nu ska jag börja klä på mig. Tar jue en kvart med alla halsdukar, jackor å vantar. Pöss!
xoxo Lullu

Good morning star shine!

The earth says; HELLO!

Kom på att jag inte har skrivit på lääääänge. Men nu är jag här och måste snarast avrunda detta inlägg eftersom att min mönsterkonstruktion börjar om 11 minuter! :O Idag ska vi göra mönsterförändring på vår touile. Ett slags provplagg man syr innan man syr själva "orginalet". Så att man kan se om man behöver göra eventuella förändringar så slipper man slösa på dyra tyger. :) Gotta go now! Skriver sent ikväll i hässelby eftersom att det är tvillingarna idag.

xoxo Lullu


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu